Redactia.ro
Home » TV » Iulia Albu, explicație inedită despre purtarea măștii de protecție

Iulia Albu, explicație inedită despre purtarea măștii de protecție

Iulia Albu a vorbit  despre alegerea de a purta mască de protecție. Creatoarea de modă spune că se teme de virus.

Iulia Albu își explică alegerea

Iulia Albu a explicat de ce alege să poarte mască de protecție în aceaastă perioadă. Vedeta a mărturisit că îi este frică de noul coronavirus. Creatoarea de modă vrea să se protejeze și să evite infecatrea cu COVID-19 și să îi protejeze și pe cei din jur.

Purtarea măștii este una dintre cele mai importante măsuri care împiedică infectarea cu noul coronavirus.

”Haideți să vă spun de ce port eu mască. DE FRICĂ. Da, este important să respecți legea, este normal și să îți fie incomod cu mască și cald, Dar FRICA rămâne motorul principal. Frica să nu mă îmbolnăvesc pe mine, să nu te îmbolnăvesc pe tine, să nu îi duc copilului meu acest virus. Pentru că nu vreau că acest virus să intre în casa mea sau a ta. Așa că nu vă supărați pe mine dacă, uneori, voi veni spre voi și vă voi atenționa că nu aveți mască. Se va mai întâmpla. 💋”, a ținut să explice Iulia Albu în mediul online.

Însă, Iulia Albu a vorbit în urmă cu ceva timp și despre modul în care este purtată masca de protecție și rolul acesteia.„Nu pot sublinia îndeajuns cât de important este  purtăm mască. Acesta este motivul pentru care am decis  pentru toate aparițiile mele tv din această perioadă  port mereu două. O mască pentru protecție și una pentru show”. 

Creatoarea de modă nu îndeamnă la purtarea măștilor de protecție decupate, care sunt doar pentru crearea unui outfit. Nu. Masca găurită Nu este pentru protecțiePurtați mască de protecție pentru a  proteja”, a ținut să adauge în urmă cu ecva timp frumoasa creatoare de modă. 

 

Iulia Albu a lansat colecție de măști

 

Iulia Albu este cunoscută pentru extravaganțele sale în materie de modă. Creatoarea de modă a surprins mereu cu hainele pe carele creează. Designerul român a surprins pe toată lumea noua sa colecție de măști, lansată anul acesta.

Vedeta a profitat de moment și de contextul pandemic și a considerat că măștile sunt necesare în perioada pandemiei. Și nu orice tip de măști. Iulia Alnbu a creat modele unice de măști de protecție, cusute manual și, foarte ușor de întreținut, după cum spune aceasta.

Modelele create de Iulia Albu sunt disponibile pe site-ul acesteia. Fanii nu au fost însă foarte încântați de prețuri. Mai mult, măștile creatoarei de modă au prețuri cuprinse între 50 și 250 de lei.

 

Decizia de a lansa măștile de protecție

 

„Viața noastră s-a schimbat radical și, cu siguranță, schimbările nu se vor opri aici! Îmi este extrem de clar că masca va deveni noul accesoriu “it”, nu al sezonului, ci al perioadei următoare. Decizia a venit ca urmare a solicitarilor clienților, dar și pentru că, realist vorbind, va deveni imposibil să îți compui o ținută în componența căruia să nu intre acest item”, a explicat în urmă cu ceva timp, celebrul creator de modă.

Fosta soție a lui Mihai Albu a început să creeze măști în urma solicitărilor clienților acesteia. Masca de protecție este un accesoriu care nu va mai lipsi în următoarea perioadă, după cum spune chiar creatoarea de modă.

Internauții nu au fost extrem de încântați, însă, de măștile creatoarei de modă. Ideea Iuliei Albu a stârnit polemici pe rețelele de socializare.

„Seamănă mai mult a pampers pentru găini”, „Masca e prea rococo”, „Sper că e o glumă”, „Prostia e nemuritoare”au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online odată ce creatoarea de modă a lansat noua colecție.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: