Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu este cunoscută de toată lumea, dar tu știi cum arată sora ei? Este de o frumusețe răpitoare

Iulia Albu este cunoscută de toată lumea, dar tu știi cum arată sora ei? Este de o frumusețe răpitoare

GALERIE FOTO (2)

Iulia Albu este unul dintre cele mai sonore nume din lumea fashionului din România. Ea a stârnit controverse prin prisma aparițiilor sale, în special când a apărut cu o găină vie pe post de accesoriu. Iulia Albu este fosta soție a designerului de pantofi, Mihai Albu. Din nefericire pentru ei mariajul nu a ținut mult, urmând un divorț, dar din toată această experiență „a ieșit” un copil extraordinar de frumos. Fiica Iuliei și a lui Mihai Albu este de o frumusețe răpitoare.

Cine este sora Iuliei Albu

Nu este foarte știut faptul că Iulia Albu are o soră. Acest lucru se datorează și aspectului că vedeta nu dorește să își expună public membrii familiei. Sora Iuliei Albu are 34 de ani și este o femeie superbă care seamănă izbitor cu criticul de modă. Karin Voichiță, pe numele ei, a stat departe de lumina reflectoarelor deoarece nu și-a dorit niciodată să devină o eprsoană publică.

Karin Voichiță, sora Iuliei Albu, a terminat studii în econmie și lucreaza ca business development manager pentru o firma de constructii din Bucuresti.

Ce spune Iulia Albu despre familia ei

Într-un interviu mai vechi, Iulia Albu a povestit că părinții ei nu au fost de acord cu mariajul ei cu Mihai Albu deoarece între cei doi este o diferență de vârstă de 20 de ani.

Părinții mei nu au fost niciodată de acord cu căsătoria noastră, pentru că e o diferență de 20 de ani între mine și Mihai. Și, sincer, nu știu ce părinte ar putea să-și dorească acest lucru. Nici eu nu mi-am închipuit o secundă că așa va fi. Însă nu poți să-ți alegi un soț, să-l programezi, să-ți faci o lista și apoi să-l iei. Cred că părinții au și ei un rol foarte important. Ar trebui așteptat destul de mult până la acest pas, pentru că e foarte greu să dai timpul înapoi. Pentru bărbați e recomandat să aibă cât mai multe femei. În schimb, pentru femei e rușinos să aibă mai mulți parteneri sexuali.„, a declarat Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: