Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, roast fulgerător la adresa Deliei: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că…” VIDEO

Iulia Albu, roast fulgerător la adresa Deliei: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că…” VIDEO

Iulia Albu a făcut un roast fulgerător la adresa îndrăgitei cțntărețe, Delia Matache. Iată ce a spus criticul de modă despre decizia Deliei de a nu avea copii!

Iulia Albu, roast fulgerător la adresa Deliei

Pe 11 decembrie, a avut loc gala specială a emisiunii „iUmor”, Gala Premiilor Muzicale, iar Iulia Albu a făcut un adevărat spectacol pe scenă! Criticul de modă a imitat-o pe jurata Delia, reușind să o impresioneze cu textul pe care l-a pus în scenă. Aceasta a făcut un număr de roast la adresa vedetelor din industria muzicală și a făcut și o remarcă amuzantă referitoare la dorința exprimată a Deliei Matache de a nu avea copii:

„Eu pot să vorbesc doar despre mine. Cel mai mișto lucru la mine e soră-mea. E foarte talentată, doar că nu prea a avut noroc. Bine, e și vina ei. Eu când am spus că dacă faci copii te încurcă la carieră, exact la ea m-am referit.

Lumea spune că eu și Loredana semănăm. Nu știu de ce, să nu exagerăm. A făcut mai multe lucruri decât mine în viață. Eu n-am jucat într-un musical și nici nu am făcut filme. Poate ați văzut „A doua cădere a Constantinopolului””, a zis Iulia Albu, imitând-o pe Delia în timpul emisiunii.

Iulia Albu a imitat-o pe Delia: „Nu există nimic peste mine. Foarte rar bărbati-miu”

Iulia Albu nu s-a abținut în a-și continua roast-ul la adresa vedetei și a inclus în text pasaje referitoare la relația Deliei cu soțul ei, Răzvan Munteanu:

„Dar nu despre ea am venit să vorbesc, ci despre artistele care concurează cu mine la frumusețe. Alina Eremia, spre exemplu. Vă amintiți că a fost aici și a fost hipnotizată. Știam de calitățile ei de actriță încă de la La La Band, așa că nu m-am mirat cât de prost a jucat momentul.

Vă luați de mine că mă tot duc în vacanțe. Și ce dacă mă duc în Maldive. Merg acolo doar că e numele: mal-DIVE. Dar n-o să mă vedeți la Asia Express, care e un fel de program de vacanță pentru seniorii din televiziune.

Una peste alta, sunt cea mai tare artistă și cea mai frumoasă femeie. Nu există nimic peste mine. Foarte rar bărbati-miu.

 Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună”, a încheiat Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: