Redactia.ro
Home » Știri » Iulia Albu și Mike, separați imediat după America Express: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca”

Iulia Albu și Mike, separați imediat după America Express: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca”

Cum i-a recâștigat Mike inima Iuliei Albu, după America Express: „Ne-am împăcat în pat. Nu America Express ne-a despărțit, ci bunul simț”

Iulia Albu și Mike, separați imediat după America Express!  Iată de ce s-a despărțit creatoare de modă de el!

Iulia Albu și Mike, separați imediat după America Express

Iulia Albu și partenerul ei, Mike, au devenit subiectul unor discuții aprinse în urma apariției lor în emisiunea America Express. Această experiență a fost atât o provocare cât și un test pentru relația lor, culminând cu o despărțire temporară. Astăzi, vom explora parcursul lor tumultuos în această ediție specială.

După ce fanii emisiunii au urmărit primele episoade, au observat cu uimire că Mike a manifestat agresivitate verbală în cadrul competiției, în special față de creatoarea de modă Iulia Albu. Acest lucru a stârnit speculații și dezvăluiri uluitoare, după întoarcerea cuplului în România.

Experiența America Express este cunoscută pentru a aduce la suprafață tensiuni și provocări în rândul participanților. Iulia Albu și Mike nu au fost o excepție, experimentând momente de cotitură în relația lor. După revenirea în țară, cei doi au decis să pună pauză în relația lor, rămânând despărțiți timp de o lună jumătate.

Ce a dus la despărțirea dintre Iulia Albu și Mike

Iulia Albu a mărturisit că show-ul a fost copleșitor pentru ei și că au fost nevoiți să ia o pauză.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, potrivit Cancan.ro.

Iulia Albu și Mike au decis să ofere o nouă șansă iubirii

Desigur, provocările cu care s-au confruntat în emisiune nu au fost ușoare. Cu toate acestea, cei doi au decis să-și ofere o nouă șansă de a-și reconstrui relația după această perioadă dificilă. Motivul principal pentru această decizie a fost iubirea lor profundă și conștientizarea că nu pot trăi unul fără celălalt.

Acțiunile lui Mike, care au inclus agresiunea verbală, au fost puncte de conflict în relația lor. Iulia Albu a vorbit deschis despre modul în care această agresivitate a afectat-o și cum a influențat decizia de a se despărți temporar.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții”, a mai adăugat Iulia Albu pentru sursa citată.

Experiența America Express a arătat că nicio relație nu este imună la provocări și tensiuni. Acest episod din viața lor a fost, în cele din urmă, o dovadă a autenticității relației lor. Ei au reușit să depășească această perioadă dificilă și să-și ofere o nouă șansă.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: