Redactia.ro
Home » Știri » Iulia Vântur a lăsat India în urmă și a revenit în România: „Nu sunt în cea mai bună perioadă”

Iulia Vântur a lăsat India în urmă și a revenit în România: „Nu sunt în cea mai bună perioadă”

Iulia Vântur

Iulia Vântur este o femeie împlinită. A ajuns să-și facă un nume în India prin propriile puteri și are o viață liniștită. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, iubita lui Salman Khan recunoaște că trece și prin perioade nu atât de roz pe cât și-ar fi dorit.

Iulia Vântur s-a întros în România

După mult petrecut în India, Iulia Vântur s-a întors în România pentru a-și încărca bateriile și a-i vizita pe cei dragi. Fosta prezentatoare TV recunoaște, cu sinceritatea caracteristică, că momentan nu trece prin cea mai bună perioadă a sa.

„Acum nu sunt în cea mai bună perioadă. A fost, așa, o perioadă în care am simțit că interiorul meu are nevoie de mai mult din mine.

Și exteriorul…nu-l neglijăm. Evident, fac mișcare, dar că, sincer, fiind în România, m-am înfruptat din toate. Și mi-a fost bine, doar că trebuie să muncesc mai mult la sală pentru asta”, a povestit vedeta.

Iulia Vântur este o persoană discretă atunci când vine vorba viața personală și rare sunt ocaziile în care vorbește despre bărbatul alături de care trăiește de atâția ani o poveste de iubire. Vedeta susține că Salman este un bărbat înțelegător, calm și un bun profesionist de la care a avut foarte multe lucruri de învățat.

Iulia Vântur a învățat să ignore criticile pe care le primește

Fosta prezentatoare a subliniat că, de-a lungul timpului, a învățat să nu mai plece urechea la ce spune gura lumii și să ignore știrile care o fac nefericită. Liniștea ei psihică este mai presus de orice.

„A fost un proces cu mine însămi, în urma căruia am realizat că opiniile, prejudecățile sau așteptările oamenilor în ceea ce mă privește nu sunt un indicator pentru calea pe care trebuie să o urmez și, în mod clar, nu trebuie să aibă putere de decizie în viața mea. Suntem singurii care ne putem decide viața. Noi înșine și Dumnezeu”, povestea frumoasa vedetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: