Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur dezvăluie motivul din spatele deciziei de a se muta în India: „Inima mea a ales”

Iulia Vântur dezvăluie motivul din spatele deciziei de a se muta în India: „Inima mea a ales”

Iulia Vântur, cunoscută pentru prezența sa elegantă și talentul său polivalent, a surprins mulți când a luat hotărârea radicală de a renunța la viața sa din România și să se mute în India acum 12 ani. Această decizie curajoasă a fost învăluită în mister până în prezent, când vedeta a ales să vorbească deschis despre motivația din spatele acestei schimbări majore și despre cum a influențat viața sa ulterior.

Iulia Vântur dezvăluie motivul din spatele deciziei de a se muta în India

Speculațiile cu privire la relația lui Iulia Vântur cu superstarul de la Bollywood, Salman Khan, au apărut acum mai bine de un deceniu, când acesta făcea vizite regulate în România. Cu toate că la acea vreme se declara că relația lor era una de prietenie, decizia Iuliei Vântur de a se muta în India a lăsat multe întrebări fără răspuns. Astăzi, ea recunoaște că dragostea a fost factorul principal care a determinat această mutare radicală.

Iulia Vântur a dezvăluit că, deși mintea îi spunea să rămână într-un confort relativ în România, inima sa a simțit o chemare mai puternică. Îndrumată de sentimentele puternice pentru Salman Khan, ea a simțit că trebuie să urmeze această chemare chiar dacă presupunea să-și schimbe complet viața.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes.

Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar. Cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj.

Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită. În India m-am maturizat, am devenit femeie cu adevărat”, a mărturisit Iulia Vântur, potrivit viva.ro.

Chiar dacă decizia de a se muta în India a fost una dificilă și însoțită de provocări, Iulia Vântur consideră că a fost cea mai bună alegere pentru evoluția sa personală și profesională. În India, ea a avut oportunitatea să trăiască experiențe unice, să învețe despre culturi diferite și să se maturizeze într-un mod care nu ar fi fost posibil altfel.

În prezent, Iulia Vântur se bucură de viața pe care și-a construit-o în India, alături de Salman Khan. Ea și-a găsit succesul în muzică și film, iar decizia ei curajoasă de a urma inima a dus la o viață plină de realizări și fericire.

De ce nu s-a căsătorit Salman Khan cu Iulia Vântur

De-a lungul a 12 ani de relație, Iulia Vântur și Salman Khan au păstrat intimitatea și discreția ca valori fundamentale. În lumea plină de lumini și strălucire a industriei cinematografice, acești doi actori au preferat să-și trăiască dragostea departe de ochii curioși ai publicului, evitând să ofere detalii despre viața lor personală.

Chiar dacă rareori au fost surprinși împreună în public, Iulia și Salman au demonstrat că o relație poate fi profundă și semnificativă chiar și fără a fi expusă în fața reflectoarelor. Alegând să nu se afișeze pe rețelele de socializare sau în lumina reflectoarelor, cei doi au construit o legătură puternică bazată pe respect reciproc și înțelegere.

Motivul pentru care nunta lor nu a avut loc încă

Într-un interviu recent, Salman Khan a dezvăluit motivul pentru care nunta lor nu a avut loc încă. Discreția și respectul pentru intimitatea lor au fost întotdeauna prioritare pentru ambii actori. Salman a subliniat că este important ca ambele părți să fie de acord cu căsătoria și că, în ciuda speculațiilor, nu există vinovăție în această întârziere.

Iulia Vântur și-a exprimat adorația și recunoștința față de Salman Khan, descriindu-l ca pe o stea strălucitoare în viața ei. Ea a recunoscut că este o provocare să strălucești alături de o figură atât de cunoscută și apreciată, dar că sprijinul și scutul lui Salman sunt esențiale pentru ea.

„Nunta nu s-a întâmplat încă. Când eu am spus da, cineva a spus nu. Și invers. Acum, există un ‘nu’ din ambele părți. Când ambele părți vor spune ‘da’, atunci va fi momentul pentru căsătorie. Mai este timp. Am 57 de ani. Vreau ca aceasta să fie prima și ultima căsătorie. Nu există nicio vină, ci doar responsabilitatea mea. Poate că am fost vreodată subiectul teamelor lor că nu voi fi în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că ele sunt fericite, oriunde s-ar afla.”, a explicat Salman Khan în cadrul unui interviu la India TV.

O poveste de dragoste care continuă să inspire

Relația discretă și profundă dintre Iulia Vântur și Salman Khan continuă să inspire și să captiveze. Cu respectul lor pentru intimitate și cu dragostea lor necondiționată, acești doi actori demonstrează că dragostea poate fi frumoasă și puternică chiar și atunci când este trăită departe de ochii lumii.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el.”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times, în timp ce se afla într-o vizită în Dubai.

Chiar dacă nunta lor nu a avut încă loc, Iulia și Salman continuă să-și trăiască dragostea într-un mod autentic și autentic, reprezentând un exemplu de devotament și înțelegere în lumea agitată a celebrităților.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: