Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur, îndrăgostită de un actor indian. Nu este vorba despre Salman Khan

Iulia Vântur, îndrăgostită de un actor indian. Nu este vorba despre Salman Khan

GALERIE FOTO (2) Iulia Vântur, îndrăgostită de un actor indian.

Iulia Vântur, îndrăgostită de un actor indian. Fosta prezentatoare tv a părăsit România și s-a mutat în India. În prezent, Iulia Vântur formează un cuplu cu celebrul actor indian, Salman Khan. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că înainte de a-l cunoaște pe iubitul său, Iulia a fost îndrăgostită de un alt actor de la Bollywood.

Iulia Vântur, îndrăgostită de un actor indian. Nu este vorba despre Salman Khan

Iulia Vântur a decis să părăsească România și să devină un adevărat star pe tărâmul indian. Blondina a plecat în urmă cu câțiva ani în India, iar în prezent formează un cuplu cu actorul indian Salman Khan. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar Iulia este iubită de populația indiană. Mai mult, blondina se poate mândri cu o carieră de invidiat peste hotare. Deși acum este iubita lui Salman Khan, Iulia a mărturisit că înainte de a-l cunoaște pe starul din India, a fost îndrăgostită de un alt actor de la Bollywood. Recent, Iulia a acordat un interviu pentru presa din India, unde a vorbit despre cariera sa.

Totodată, românca a dezvăluit că îl apreciează cel mai mult pe actorul indian Kabir Bedi. Blondina a explicat că îl place încă din copilărie. „Sunt foarte mulți pe care îi apreciez, însă este unul pe care îl admir de când eram copil. Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul „Sandokan”. El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir. L-am întâlnit și m-am bucurat foarte mult. La un moment dat, când am cântat la un spectacol de premiere, era acolo și mă susținea.

Mă simțeam atât de binecuvântată în acel moment, știind că cineva pe care îl apreciez și am o pasiune pentru el încă din copilărie era acolo și mă încuraja, acela a fost un moment special pentru mine”, a declarat Iulia Vântur pentru presa din India.

Actorul Kabir Bedi

Iulia Vântur, despre despărțirea de Salman Khan

În ultima perioadă s-a tot zvonit că Iulia Vântur s-ar fi despărțit de actorul Salman Khan. În ciuda tuturor lucrurilor, cei doi sunt extrem de fericiți. Iulia și Salman nu au petrecut Revelionul împreună iar acest lucru a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor. Cu toate astea, românca a postat un mesaj pe InstaStory, fără a oferi o declarație concretă privind presupusa separare dintre ea și iubitul ei. „Va fi întotdeauna un motiv pentru care întâlnești oameni. Fie că este pentru a își schimba viața sau tu ești cel care o va schimba pe a lor”, a fost mesajul transmis de Iulia Vântur pe rețeaua de socializare.

Pentru Iulia, viața în India, nu a fost ușoară, iar la asta a contribuit și lipsa familiei și a prietenilor. Pentru ea a fost cu atât mai greu în această perioadă în care India este grav adectată de pandemie. „Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România.mi lipsesc câteva dintre lucrurile mici… dar importante, așa cum este și firesc, aș îndrăzni să spun”, a declarat Iulia Vântur în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: