Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur pregătește un show internaţional

Iulia Vântur pregătește un show internaţional

Iulia Vântur a fost de curând în România unde a participat la un eveniment monden senzațional, , petrecerea revistei Viva. Vedeta a povestit ce planuri profesionale are în curs de desfășurare și promite rezultate de excepție. După ce s-a mutat în India, fosta prezentatoare a cunoscut un succes uluitor și reprezintă acum un nume mare în showbiz. Acum, se pregătește de un show inedit! Iată toate detaliile!

Iulia Vântur nu și-a uitat „rădăcinile”

Iulia Vântur este mereu în centrul atenţiei, mai ales de când este într-o relație cu îndrăgitul Salman Khan. Totuși, Iulia nu şi-a uitat ţara natală, familia şi nici prietenii și vine deseori în țară. Aceasta nu a uitat nici cât de drag îi este rolul de prezentatoare.

Iulia Vântur și-a început cariera în televiziune ca prezentatoare de ştiri, apoi de divertisment, pentru show-uri precum: „Dansez pentru tine” şi „Ferma vedetelor” de la PRO TV.

Iulia Vântur: „O să fie un show internaţional”

Vedeta pregătește un format de televiziune cu totul special, căci îl are în distribuţie şi pe iubitul ei, Salman. Aceasta explică că va oferi publicului telespectator un show inedit repunându-și în valoare calitățile de moderator.

„Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat Iulia Vântur pentru „Click!”.

Iulia Vântur: „Nu mai ţineam minte de unde vin”

Vedeta care a cucerit India a povestit şi ce a mai făcut în ultima perioadă:

„Tocmai am finalizat o serie de concerte în America. Între timp, am mai fost şi în alte ţări, în alte locuri. La un moment dat, la vamă, când intri în ţară, m-a întrebat domnul ofiţer de la aerport: „De unde veniţi?” şi nu ştiam de unde să-i zic că vin. Nu mai ţineam minte de unde vin”.

„Am venit pentru un proiect, dar nu are legătură cu televiziunea (din România, n.r.). Şi, să îi văd şi pe ai mei, evident. Nu voi sta foarte mult, doar până termin proiectul pentru care am venit”, a mai spus Iulia, pentru Click!

„A fost aici (Salman, n.r.), acum câţiva ani, a filmat un proiect. Apoi a mai încercat de vreo câteva ori, cu alte proiecte, dar nu s-a mai potrivit nimic. Cât despre o întâlnire cu fanii, nu are cum, oamenii de aici nu au crescut cu el. Dar, nu se ştie, poate facem, la un moment-dat, un spectacol”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: