Redactia.ro
Home » Știri » Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi despărțit. Care ar fi motivul vehiculat în presă

Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi despărțit. Care ar fi motivul vehiculat în presă

Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi despărțit Citeşte întreaga ştire: Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi despărțit. „În urmă cu câteva luni”

Iulia Vântur și Salman Khan ar fi încheiat relația începută acum câțiva ani, se vehiculează în presa de la noi. Iată ce i-ar fi determinat să pună capăt acestei povești, în care ar fi existat cândva chiar și gândul că ar putea avea copii împreună, așa cum Vântur ar fi declarat la un moment dat.

Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi despărțit. Care ar fi motivul vehiculat în presă

Informația că Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit nu a fost confirmată de niciunul dintre ei. Totuși, ei ar fi pus totuși punct legăturii relativ recent și nu se știe dacă e vorba de o despărțire definitivă sau de o pauză.

„Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui”, a mărturisit pentru playtech.ro o sursă din apropierea vedetei.

Relația dintre cei doi ar fi luat sfârșit pentru că el își dorește libertate și nu se poate dedica unei singure femei, a scris VoxBiz.

În ultima perioadă, cei doi s-ar fi văzut din ce în ce mai rar, timp în care fosta prezentatoare TV a fost plecată în America, Cannes și Londra, dar cea mai mare parte a timpului a petrecut-o în România, unde ar urma să înceapă un nou proiect TV, a relatat aceeași sursă menționată mai sus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)


Iulia Vântur și-a construit o carieră în India, acolo unde a stat vreme îndelungată. E cunoscută publicului de acolo, iar ea a reușit, evident, să învețe și limba hindi. Totul se întâmplă cu un scop în viață, iar oamenii se adaptează „la orice dacă există voință, toleranță”, a declarat ea odinioară.

„Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață. Nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru”, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: