Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Ce spune vedeta despre relația ei

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Ce spune vedeta despre relația ei

GALERIE FOTO (2) Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan

Iulia Vântur s-a întors în țară de ceva vreme și imediat au apărut zvonuri cum că aceasta nu ar mai avea o relație cu Salman Khan. De curând, vedeta de la Pro TV a făcut declarații uluitoare despre cum se înțeleg cei doi. 

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Ce spune vedeta despre relația ei

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan este pusă acum sub semnul incertitudinii, asta după ce, vedeta de televiziune s-a întors înapoi în România, însă nu dă semne că ar vrea să se mai întoarcă în India. Gurile rele au început să vorbească, astfel că, aceasta a dat cărțile pe față și a spus totul despre legătura pe care o are cu starul.

Iulia Vântur și Salman Khan au fost mereu discreți în ceea ce privește relația lor, preferând să nu facă multe detalii publice despre ceea ce simt unul pentru celălalt. Zvonurile privind o despărțire între cei doi au luat cu asalt internetul, mai ales după ce blondina a fost văzută singură la cafea, astfel că, vedeta a decis să spună lucrurilor pe nume.

”Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…) Păi și cum puteam să fac? Eram pe videocall. Eu mai am și niște lucruri de rezolvat, vin rar, am venit după un an și. Chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă”, a zis vedeta la ”Vorbește Lumea”.

Cu cine și-a petrecut Iulia Vântur vacanța din Grecia

Chiar dacă nu-l are pe iubitul ei alături de ea, vedeta nu este în totalitate singură! Aceasta a plecat într-o vacanță în Grecia alături de cele mai bune prietene.

”Am fost în Grecia, prietenele mele stabiliseră o vacanță înainte să ajung eu în România. Am făcut cumva și ne-am reunit în Grecia. A fost superb, relaxant, dar și stresant, știi cum e cu multe fete. Nu știu de când am mai avut o vacanță cu multe fete. Au fost vreo 5, a mai venit o prietenă de-a mea din State. Am stat 8 zile, neașteptat. Inițial am zis că stau 4 zile. Am fost în Mykonos 4 zile și 4 zile în Atena. Grecia clar este la modă. (…) Toate restaurantele se închideau undeva pe la 1:30. A fost cu program redus, dar nu m-a deranjat, nu sunt party animal”, a mai zis vedeta.

Cât despre diferența dintre India și România, Iulia Vântur a recunoscut că toți prietenii și rudele se află în țară, dar, în schimb, cariera sa înflorește în locul unde se află și iubitul ei de la Bollywood, Salman Khan.

”Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am învățat, dar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața mea, dar e foarte clar că aici e mult mai divers. Am toți prietenii mei de o viață aici, familia. Proiecte? Mă tot sună din India! Piesele au fost de succes și au tot venit oferte, mai trebuie să filmez și videoclip-uri”, a zis Iulia Vântur la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: