Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur face comisioane de când a venit în România! Iată cum a fost surprinsă vedea

Iulia Vântur face comisioane de când a venit în România! Iată cum a fost surprinsă vedea

GALERIE FOTO (6) Iulia Vântur face comisioane de când a venit în România! Iată cum a fost surprinsă vedea

Iulia Vântur nu s-a întors de mult timp în România, însă s-a apucat deja să facă comisioane! Iubita lui Salman Khan a demonstrat că nu se dă în lături de la nimic, așa că își rezolvă singură treburile!

Iulia Vântur face comisioane de când a venit în România! Iată cum a fost surprinsă vedea

Iulia Vântur a fost protagonista unor imagini surprinzătoare pe străzile Capitalei. Vedeta este o femeia independentă, care își rezolvă singură treburile și nu se lasă influențată nici măcar de vremea posomorâtă de afară. Iubita lui Salman Khan face comisioare de când a venit înapoi în România, din India, iar asta o demonstrează imaginile în care a fost surprinsă de către paparazzii spynews.ro.

Având în vedere că Iulia Vântur este scumpă la vedere pe străzile din București, deoarece locuiește de mai mulți ani în India alături de iubitul ei, Salman Khan, paparazzii au fost pe urmele ei și au surprins-o după ce a revenit în țară. În mediul online au apărut imagini rare, prin care vedeta a demonstrat că atunci când își pune ceva în minte, nimic nu o oprește, indiferent dacă e ploaie sau e soare afară.

Iulia Vântur face comisioane de când a venit în România! Iată cum a fost surprinsă vedea

După cum se poate observa în imagini, chiar dacă se lăsase seara, Iulia Vântur nu-și terminase activitățile. Frumoasa blondină și-a parcat bolidul de lux în fața unei farmacii, loc în care a zăbovit aproximativ douăzeci de minute pentru a-și duce la capăt „misiunea”. Având în vedere timpul petrecut în interior, e clar iubita lui Salman Khan nu e ușor de mulțumit și că nu se lasă până ce nu găsește ce-și dorește.

Un lucru care care atrage atenția este că, înainte ca diva să pășească în farmacie a fost ținuta ei. Încălțată cu o pereche de tocuri și îmbrăcată cu pantaloni evazați și un trench negru, partenera lui Salman Khan și-a accesorizat vestimentația printr-o mască de protecție deosebită, neagră, cu două lanțuri aurii de o parte și de cealaltă.

Iulia Vântur face comisioane de când a venit în România! Iată cum a fost surprinsă vedea

Iulia Vântur a fost tratată ”regește”

Iulia Vântur a fost tratată ”regește” atât de clienți, cât și de angajații farmaciei. Atunci când a pătruns în interior, persoana care se afla în fața ei a ținut ușa pentru ea, iar mai apoi, o farmacistă s-a oferit mai tot timpul să o ajute. Totodată, diva a arătat că se poate descurca și de una singură, aruncându-și privirea asupra produselor, uneori aplecându-se pentru a studia mai atent.

La final, după ce a achiziționat produsele dorite, Iulia Vântur a plecat înapoi spre mașină cu două sacoșe pline în mână, urcându-se ulterior în autoturism. Aici, vedeta a demonstrat că respectă regulile, astfel că și-a pus centura de siguranță, pentru a conduce corespunzător. După alte câteva minute, frumoasa vedetă a coborât din autovehicul, parcând în fața blocului în care locuiește și, surpriză, iubita lui Salman Khan a scos alte câteva pungi. Deși numărul lor era destul de mare, încât geanta i-a căzut de pe umăr, aceasta a arătat că nu se dă bătută, pășind în cele din urmă în scară, cu brio.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: