Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Iubita lui Salman Khan s-a întors în urmă cu o lună în România

Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Iubita lui Salman Khan s-a întors în urmă cu o lună în România

GALERIE FOTO (7) Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea

Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Iubita lui Salman Khan s-a întors în România în urmă cu o lună și se pare că șederea ei va mai dura. Recent, blondina a fost surprinsă la o cafenea de fițe din Floreasca. Ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că Iulia Vântur era singură, nemachiată și abătută, semn că și-a dorit un moment de singurătate și departe de agitație.

Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Iubita lui Salman Khan s-a întors în urmă cu o lună în România

Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Prezentatoarea tv și-a schimbat viața după ce a plecat în India. Mai mult, Iulia Vântur este iubita super starului Salman Khan și a devenit o adevarată vedetă în țara iubitului ei. Afectată de pandemia de coronavirus, Iulia s-a întors în România în urmă cu o lună. Ajunsă în țară, vedeta s-a întâlnit cu prietenii din țară, pe care i-a cam îndepărtat de când s-a mutat în India. Cu toate astea, Iulia pare că are nevoie să fie singură, pentru a-și aduna gândurile. Recent, prezentatoarea tv a fost surprinsă de paparazzii Cancan.ro, în timp ce se afla la o cafenea de lux din București. Mai mult, blondina era singură, fără pic de machiaj, semn că a simțit nevoia să savureze de una singura cafea de dimineață.

Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan de șase ani, iar o perioadă lungă de timp cei doi și-au ascuns relația. De când s-a mutat în India, Iulia s-a concentrat mai mult pe cariera muzicală, devenind o artistă cunoscută printre indieni. Chiar dacă familiile lor se află la o distanță de mii de kilometri, acestea se înțeleg bine. Salman a ajutat-o foarte mult pe românca noastră să se adapteze în India și a susținut-o întotdeauna. De asemenea, blondina declara că actorul o inspiră să facă totul cât mai bine și să lupte pentru visurile ei. „Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, spus Iulia despre iubitul ei.

Iulia Vântur, despre un copil cu Salman Khan

Odată ce s-a întors în România, Iulia Vântur a fost invitată în numeroase emisiuni pentru a povesti cum este viața sa în India. Vedeta a fost întrebată și dacă ar vrea să aibă un copil cu actorul de la Bollywood, iar aceasta a spus că totul se va întâmpla la momentul potrivit. „Când o vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul artistei.

Iulia si Salman Khan

Deși are o carieră în India, Iulia a declarat că nu ar refuza să mai prezinte emisiuni în România, daca acestea i s-ar potrivi. „Da, sigur, dacă proiectele mi s-ar potrivi”, a mai spus blondina. Iulia Vântur are un succes imens după ce a scos două piese aflate pe coloana sonoră a filmului Radhe’, unde cap de afiș este chiar Salman Khan.„Eu cânt două piese de pe coloana sonoră a filmului. Este visul oricărui cântăreț să aibă piese în filme de blockbuster, pentru că acelea au șanse să devină super hituri. Cultura, industria muzicală de la Bollywood funcționează ușor diferit. Filmele indiene se promovează cu ajutorul cântecelor. Succesul unui film depinde foarte mult și de muzica din film. Practic funcționează pe alocuri ca filmele musical, însă actorii nu cânt[ ei înșiși, de cele mai multe ori. De asta există cântăreții, care, la rândul lor, atrag audiență, cu vocile lor”, a mărturisit Iulia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: