Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur știe să se distreze! Cum a fost surprinsă în club FOTO

Iulia Vântur știe să se distreze! Cum a fost surprinsă în club FOTO

Iulia Vântur a fost surprinsă într-un club de fițe, distrându-se de minune! Nu alături de Salman Khan, ci de o altă persoană.

Iulia Vântur știe să se distreze! Cum a fost surprinsă în club FOTO

În spațiul public au apărut imagini despre cum Iulia Vântur s-a distrat într-o seară, alături de o bună prietenă în club. Fosta prezentatoare a ȘtirilorProtv a zâmbit pe tot parcursul petrecerii.

La eveniment, Iulia Vântur a atras toate privirile, mai ales că părea singură, fără compania lui Salman Khan. Pentru eveniment, Iulia a ales o rochie albastră, mulată, care i-a scos în evidență foarte bine silueta impecabilă. Iată mai jos o imagine din clubul unde a fost surprinsă vedeta. Vezi mai multe foto pe Cancan.

Foto: Cancan

Iulia Vântur este în România din luna Mai, având în vedere situația pandemică gravă din India. Sunt zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit de celebrul actor indian. În India, Iulia spune că a învățat multe lucruri bune, printre care toleranța.

”Traiul într-o țară străină te provoacă foarte mult. (…) Am învățat lecția toleranței. În momentul în care te izbești de o cultură nouă trebuie să înveți toleranța, altfel nu ai cum să supraviețuiești acolo. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jur. (…) Ai nevoie de toleranță pentru asta. Au fost momente grele în care îmi doream doar să simt îmbrățișarea mamei mele sau a tatălui. E un sentiment pe care n-ai cum să-l înțelegi decât atunci când ești departe de familia ta”, a declarat Iulia Vântur la Antena Stars.

Foto: Cancan

Iulia Vântur, despre viața sa din India: ”Ceea ce mi-a spus sufletul, aceea am făcut”

Iulia Vântur s-a lăsat surprinsă de viață atunci când a ajuns în India. Acolo a trebuit să-și găsească și un job pe lângă adaptarea la cultură.

”M-am lăsat dusă de val și ceea ce mi-a spus sufletul, aia am făcut. Nu am știut ce o să mă aștepte. Nu aveam nicio intenție profesională. (…) Am avut încredere în mine și în Dumnezeu. (…) Pentru o vreme, am păstrat proiectele din România în paralel cu ședrea mea în India, iar pe parcurs am început să muncesc și acolo”, a mărturisit Iulia Vântur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: