Redactia.ro
Home » Monden » Jackie Chan are o avere de 370 de milioane de dolari, dar nu îi lasă niciun cent fiului său

Jackie Chan are o avere de 370 de milioane de dolari, dar nu îi lasă niciun cent fiului său

Jackie Chan, Jackie Chan avere, Hong Kong

Jackie Chan este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. A jucat în peste 100 de filme și a adunat o avere impresionantă. 370 de milioane de dolari. A anunțat însă că nu îi va lăsa nici un ban fiului său, Jaycee Chan.

În urmă cu ceva vreme actorul originar din Hong Kong anunța că jumătate din averea pe care a adunat-o îi va reveni fiului său, acum în vârstă de 38 de ani. Jackie Chan a revenit însă asupra deciziei și a anunțat că vrea să doneze toți banii în scopuri caritabile. Actorul susține că are un motiv bine întemeiat pentru a-și dezmoșteni fiul. Nu mai are încredere în acesta.

„Dacă este capabil, poate face singur bani. Dacă nu este, doar îi va cheltui pe ai mei”, a spus Jackie Chan potrivit, thewhistler.ng.

Jaycee Chan este dependent de droguri, și a fost în centrul unui scandal uriaș în 2015, când a fost arestat de autoritatile chineze pentru consum de droguri și a petrecut 6 luni în închisoare. Pentru celebrul actor situația a fost foarte jenantă. Jackie Chan fusese desemnat de către poliţia locală „Ambasadorul Controlului Stupefiantelor“, cu cinci ani mai devreme. În plus, în 2012 a luat parte și la o campanile antidrog, alături de alți actori.

Jackie Chan:”Sunt un mare ticălos”

Jackie Chan are sute de mii de fani în toată lumea care îl adoră. În memoriile sale, „Never Grow Up“ actorul se descrie total diferit prezentându-le fanilor o cu totul altă imagine a sa. Chan susține că și-a înșelat soția, și-a lovit copilul, a cheltuit sume considerabile la jocuri de noroc şi a avut probleme cu alcoolul.

„Ieșeam în oraş în fiecare seară şi mă îmbătam. Asta a început să-mi distrugă profesionalismul. Eram chemat la studio dimineaţa, dar ajungeam la prânz cu ochelari negri pentru a ascunde faptul că băusem. Conduceam beat tot timpul. Într-o dimineaţă mi-am lovit Prosche-ul, iar seara mi-am distrus un Mercedes-Benz. Toată ziua eram într-o continuă amețeală. Chiar şi la începuturile carierei, când nu câştigam prea bine, îmi cheltuiam toți banii pe alcool, jocuri de noroc şi fete. Apoi, când am început să devin faimos, am devenit și foarte plin de mine“, povestește Jackie Chan în cartea sa.

Jackie Chan regretă că nu s-a purtat frumos cu femeile din viața sa și nici nu a fost un tată bun. El a recunoscut că și-a înșelat soția, pe actrița Joan Lin cu Elaine Ng, fostă Miss Asia, iar din această legătură s-a născut o fată. Actorul nu s-a preocupat deloc de aceasta și nu a recunoscut-o. Mai mult în cartea sa nici măcar nu o amintește pe fiica sa, Etta fiind foarte supărat după ce aceasta s-a căsătorit cu partenera ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: