Redactia.ro
Home » Știri » Cum a murit, de fapt, Bruce Lee. Zvonurile despre decesul actorului și probleme sale de sănătate

Cum a murit, de fapt, Bruce Lee. Zvonurile despre decesul actorului și probleme sale de sănătate

Cum a murit Bruce Lee

În jurul numele Bruce Lee roiesc nenumărate legende. Actorul a fascinat o lume întreagă! Era chinez-american, avea un aspect oriental, în lumea filmului din America. Plus că era foarte talentat la actorie, fiind în același timp și producător, dar și instructor de arte marțiale. Din păcate, însă, a trăit doar 32 de ani.

Până și în jurul morții sale misterioase s-au născut diverse variante și controverse. Cert este că nu e limpede cum un tânăr atletic și aparent sănătos s-a stins din viață atât de tânăr.

Cum a murit, de fapt, Bruce Lee. Povestea vieții actorului

Provenea dintr-o familie cu părinți chinezi, însă Bruce Lee s-a născut în California, în San Francisco. Totuși, a trăit în Hong Kong până la vârsta majoratului. Apoi a cerut cetățenie americană, trăind în SUA până la finalul vieții.

Tată lui Bruce Le, Lee Hoi-Cheun, l-a învățat pe acesta primele noțiuni de arte marţiale, predându-i stilul „Wu” al lui „Tai Chi Chuan”. Având aceste baze, Bruce Lee a combinat luptele de stradă cu alte stiluri de arte marțiale, rezultând un nou stil. Acesta a primit numele de „Jeet Kune Do”. Bruce Lee a deschis două școli de Kung Fu în America. În același timp, începuse să primească tot mai multe roluri în filmele de la Hollywood.

Printre aceste filme, putem enumera: Fist of Fury, The Big Boss, Enter the Dragon (pe platourile de filmare de la această peliculă a decedat).

Ziua în care a murit Bruce Lee. Ce s-a întâmplat atunci

Data fatidică a fost 20 iulie 1973. Ironia este că Brucee Lee ar fi zis la un moment dat că va trăi doar jumătate din cât a trăit tatăl său. Și-a prezis Bruce Lee moartea? Lee Hoi-chuen a murit la vârsta de 64 de ani, iar Bruce Lee la 32.

Cum a murit, de fapt, Bruce Lee? În această zi de 20 iulie, Bruce Lee urma să ia cina cu actorul George Lazenby. Înainte de asta, în jurul orei 14.00, Raymond Chow, producătorul cu Bruce Lee care lucra la un nou film, intitulat „Game of Death”, îl vizitase pe acesta. Soția lui Lee, Linda, povestește că cei doi au mers la casa actriței Betty Ting, colega de filmari, la ora 16.00. Acolo, actorul s-a plâns de dureri de cap. Producătorul i-a administrat Equagesic, care este un analgezic din aspirină și relaxant muscular.

În jurul orei 19.300, Bruce Lee s-a retras într-o cameră pentru a se odihni. Atunci ar fi murit în somn. La autopsie, medicii au găsit în corpul său doar Equagesic și ușoare urme de cannabis.

Desigur, există și alte ipoteze despre moartea lui Bruce Lee. Sunt voci care spun că mafia l-ar fi omorât, după ce ar fi refuzat să devină prima vedetă asiatică de la Hollywood. Capii mafiei s-au simţit umiliţi şi au angajat un asasin plătit.

Există și o teorie care spune că Bruce Lee avea un stil de viață draconic, cu antrenamente istovitoare. Acestea i-ar fi șubrezit sănătatea, ducând la moartea sa prematură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini