Redactia.ro
Home » Monden » Jador a aflat cine i-a furat banii de pe card. A avut parte de șocul vieții sale: «O să râdeți, dar…»

Jador a aflat cine i-a furat banii de pe card. A avut parte de șocul vieții sale: «O să râdeți, dar…»

jador

La începutul anului, Jador le povestea internauților faptul că fusese jefuit de o sumă mare de bani. Persoana respectivă plecase în vacanțe și își cumpărase haine și obiecte de lux cu banii pentru care artistul muncise un an întreg. Timpul a trecut, iar polițiștii au făcut cercetări, iar acum Jador a aflat cine este persoana care i-a cheltuit o parte din avere.

Jador a aflat cine i-a furat banii de pe card

Jador a aflat cine este persoana care s-a folosit de cardul său pentru a pleca în vacanțe și a-și cumpăra tot felul de lucruri costisitoare. Conform artistului, care nu a dorit totuși să dezvăluie public identitatea respectivului individ, ar fi vorba despre o persoană pe care el a ajutat-o în trecut cu sume importante de bani, ba chiar a susținut-o material pentru a-și cumpăra o locuință.

„Tocmai am aflat cine mi-a furat banii ăia de pe card. O să râdeți, dar e un om pe care l-am ajutat să își ia casă, l-am ajutat în multe lucruri. Ce viață!”, a mărturisit povestit Jador, pe contul personal de Instagram.

Supărat peste măsură din cauza situației neplăcute în care se află, Jador a decis să-și închidă contul la banca la care deținea cardul respectiv, mai ales că banca cu pricina este una din Austria. Gestul lui Jador reprezintă și o formă de revoltă pentru faptul că Austria a blocat intrarea României în spațiul Schengen, după cum el însuși a povestit.

Jador cere o sumă impresionantă pentru un concert de doar câteva ore

„Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile”,  le povestea Jador fanilor la începutul anului 2023.

După ce a participat la Survivor România 2021, Jador a devenit foarte cunoscut, iar popularitatea sa a crescut semnificativ. În ciuda faptului că avea deja o bază mare de fani care îi cântau orice melodie, acum artistul câștigă sume frumoase de bani pentru aparițiile sale, depășind în acest fel mulți alți cântăreți iubiți din România. Conform Playtech, Jador a ajuns să ceară chiar și 6.000 de euro pentru o singură noapte de cântat!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: