Redactia.ro
Home » Monden » Jador a fost luat la rost de un cerșetor după ce l-a ajutat cu bani. Dialogul surprinzător dintre cei doi

Jador a fost luat la rost de un cerșetor după ce l-a ajutat cu bani. Dialogul surprinzător dintre cei doi

GALERIE FOTO (2) Jador a fost luat la rost de un cerșetor după ce l-a ajutat cu bani. Dialogul surprinzător dintre cei doi

Jador i-a dat bani unui cerșetor, moment în care a fost „luat la rost”. Iată întâmplarea și cum a decurs dialogul dintre cântăreț și omul străzii, așa cum l-a povestit cântărețul în mediul online.

Jador a fost luat la rost de un om al străzii după ce l-a ajutat cu bani. Dialogul surprinzător dintre cei doi

Că Jador este credincios și face fapte bune nu e o noutate, dar reacția unui om al străzii pe care l-a ajutat cu bani a fost nouă chiar și pentru el. După ce Jador i-a dat suma de bani, bărbatul i-a făcut un reproș.

În ziua când a avut loc întâmplarea, Jador era în mașină cu Bogdan Mocanu. Cei doi așteptau să comande mâncare, la un fast-food, când un om al străzii a venit la geamul autoturismului. Cântărețul a decis să îl ajute cu bani, nu se știe exact suma, dar aparent cerșetorul a considerat-o mult prea mică.

Jador: De ce ești supărat? Că ți-am dat bani puțini? De ce ai făcut fața aia de supărat?

Omul străzii: Nu mă așteptam la atâția bani. Știam că ești om cu suflet mare.

Bogdan Mocanu: E puțin, aiurea, da. Lasă, data viitoare să scoți bani. Poate faci vreun concert să nu dormi și tu două zile, pentru el, să-i dai mai mult.

Jador: Nu te așteptai la banii ăștia, nu? (…)

Bă, alții se mulțumesc și cu o pâine, să-ți fie rușine.

Foto: captură Instagram / jador_adevarat

Câți bani câștigă Jador pentru o singură noapte de cântat

Jador a devenit și mai cunoscut după ce a participat la Survivor România 2021, așa că și tarifele lui au explodat de atunci. Așa se face că el câștigă bani frumoși de pe urma unui singur eveniment și depășește lejer alți cântăreți iubiți din România. Cântărețul a ajuns să ceară pentru o singură noapte de cântat o sumă ce se ridică și la 6000 de euro, potrivit surselor Playtech, așa cum au relatat jurnaliștii într-un articol din 2021. Cel mai probabil, acum, tariful ar putea și mai mare decât cel de anul trecut. Recent, Jador a anunțat că o să se mute din garsoniera în care a stat într-o casă care costă jumătate de milion de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: