Redactia.ro
Home » Monden » Jador a gafat-o din nou! A fost dat afară în șuturi dintr-un club, după ce l-a enervat la culme pe patron

Jador a gafat-o din nou! A fost dat afară în șuturi dintr-un club, după ce l-a enervat la culme pe patron

GALERIE FOTO (2) Jador dat afara din club

La recentul bal de boboci organizat în Clubul Mystik din Târgu Mureș, Jador, cunoscut manelist, a generat un eveniment neașteptat, aducând un strop de controverse într-o seară dedicată distracției și bucuriei pentru liceeni. Invitat să susțină un concert memorabil, Jador a pășit pe un teren al neconformității care l-a costat în cele din urmă locul în club.

Patronul clubului, Tudor Sălăgean, a încercat inițial să stabilească reguli clare cu artistul pentru desfășurarea concertului. Cu toate acestea, Jador, departe de a se comporta ca un profesionist, a ignorat invitația la discuții și s-a îndreptat direct pe scenă. Desigur, acest comportament lipsit de politețe a fost trecut cu vederea, iar artistul a fost lăsat să-și desfășoare spectacolul în fața a peste 1200 de liceeni entuziasmați.

Jador a călcat rău pe bec

Cu toate acestea, entuziasmul a fost umbrit de decizia uluitoare a lui Jador. Observând publicul numeros și implicat, artistul a ales să abandoneze programul convenit pentru concertul său și să se dedice filmării unui clip pentru o nouă piesă. Acest demers nu a fost comunicat patronului, care a fost martor la această schimbare de planuri, fără să înțeleagă cu adevărat ce se întâmplă în propriul său club.

Împreună cu doi cameramani, Jador a început filmarea în fața unui public confuz și dezorientat, care nu înțelegea de ce artistul cânta în mod repetat aceeași melodie timp de o oră întreagă. Deși spectatorii așteptau să audă hit-urile care l-au consacrat pe Jador, acesta părea să fie total dezinteresat de reacțiile fanilor săi. În ciuda numeroaselor avertismente ale patronului privind necesitatea respectării programului pentru care a fost plătit, Jador a manifestat indiferență față de criticile primite.

„Filma ceva melodii noi în club! Dădeau volumul la maximum, chiar dacă am mers la ei în repetate rânduri şi i-am rugat să îl reducă. După plecarea mea, ridicau iar volumul!”, a mărturisit Tudor Sălăgean pentru Fanatik.

Manelistul a fost dat afară din club

Dezamăgit de atitudinea artistului, patronul clubului a decis că este momentul să-i arate lui Jador unde este ieșirea. Cu toate eforturile lui Jador de a remedia situația și de a promite că va reveni pe scenă după finalizarea filmărilor, acesta a fost evacuat din club. Argumentul că publicul aștepta să audă mai multe melodii a fost anulat de faptul că majoritatea liceenilor prezenți erau minori, iar ceasul arăta deja două dimineața, depășind cu mult programul prevăzut pentru balul bobocilor.

Postând ulterior pe TikTok, Jador a povestit despre incident, fără a dezvălui cu adevărat motivele evacuării sale din club. Această situație nefericită nu numai că a adus o notă discordantă în seara dedicată bobocilor, dar a generat și întrebări și speculații cu privire la relația dintre artiștii maneliști și organizatorii de evenimente.

„L-am informat că, dacă nu se conformează, va pleca după primul program! A început apoi să ia bani pe dedicaţii şi să cânte melodiile doar pe jumătate!”, a mai dezvăluit proprietarul clubului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: