Redactia.ro
Home » Monden » Jador a rupt tăcerea! Ce a mărturisit, abia acum, cântărețul despre starea lui de sănătate și retragerea din muzică: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum”

Jador a rupt tăcerea! Ce a mărturisit, abia acum, cântărețul despre starea lui de sănătate și retragerea din muzică: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum”

Jador a rupt tăcerea! Iată ce a mărturisit, abia acum, cântărețul despre starea lui de sănătate și retragerea din muzică!

Jador a rupt tăcerea

Cu doar câteva zile în urmă, Jador a șocat întreaga lume prin postarea unei imagini în mediul online, în care se afla pe patul de spital, însoțită de un mesaj prin care își anunța fanii că își va pune capăt carierei muzicale la sfârșitul acestui an. Această dezvăluire a stârnit o serie de întrebări în rândul tuturor, în legătură cu motivul real al deciziei sale și dacă situația este cu adevărat atât de gravă pe cât a fost prezentată de artist.

Recent, într-un vlog, Jador a elucidat misterul stării sale de sănătate și a împărtășit planurile sale actuale. A dezvăluit că problema de sănătate cu care se confruntă poate fi rezolvată printr-o intervenție chirurgicală, însă, în ciuda acestei soluții, el susține în continuare că va renunța definitiv la cariera sa muzicală după terminarea acestui an.

Jador: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum”

Cu gânduri pline de neliniște, Jador se străduiește să înfrunte ideea că anul acesta va veni momentul să urce pentru ultima oară pe scenă. Nici în cele mai îndepărtate vise ale sale nu și-ar fi putut imagina că va ajunge în acest punct.

„Mi-e un pic rău acum, dar e operabil, e ok. Doar că partea nasoală e că o să mă las de cântat. Mă afectează pe partea asta. În rest e operabil, adică ce să am mai mult decât o posibilă moarte, o îmbrățișez și pe ea dacă vine, nu mi-e frică de ea. Doar că nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, că am fost golan, m-am cumințit acum, de curând”, a spus Jador pe vlogul „La o tură”.

Jador: „Am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las”

Totuși, în ciuda temerilor, își adună curajul și hotărârea de a-și duce la bun sfârșit toate obiectivele pe care și le-a propus pentru acest an. După aceea, este pregătit să se predea în voia destinului.

Poate că ăsta e și testul, nu știu.(…) Până în decembrie mai am câteva piese de scos și din decembrie o să întrerup activitatea. O să terminăm, nu știu, Dumnezeu știe ce se întâmplă. Am muncit mult, sunt filmate clipurile. Ciudat, am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las. E o chestie, nu-mi vine să cred. Sunt nevoit, că nu vreau, îți dai seama. Cred că toate sunt un cumul”, a mai spus Jador pe vlogul „La o tură”.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: