Redactia.ro
Home » Monden » Jador, anunț cumplit pentru fani. Se retrage din muzică din cauza problemelor grave de sănătate: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

Jador, anunț cumplit pentru fani. Se retrage din muzică din cauza problemelor grave de sănătate: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

jador

Jador, în vârstă de 28 de ani, a făcut un anunț total neașteptat. Artistul și-a anunțat fanii că renunță la cariera în domeniul muzicii și că se va retrage din lumina reflectoarelor. Nu pentru că simte nevoia de liniște și de odihnă, ci pentru că problemele de sănătate nu îi dau pace.

Jador se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate

După ani întregi de concerte susținute în România și în străinătate și nenumărate emisiuni în care a participat și prin care a reușit să ajungă la inima telespectatorilor, Jador a luat o decizie radicală și complet neașteptată. Artistul va renunța la concerte și la activitatea din domeniul muzical din cauza unor probleme grave de sănătate care l-au adus pe patul de spital.

Se pare că problemele cu care se confruntă sunt unele cât se poate de grave pentru că Jador a mărturisit că se roagă lui Dumnezeu să-l mai lase în viață pentru a termina proiectele la care lucrează în momentul de față. Alături de mesajul emoționant și dureros, Jador a distribuit o imagine de pe patul de spital, în care apare având o perfuzie.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! ANUL ĂSTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU SĂ MĂ ȚiNĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! VĂ iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj 😞 aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador.

Jador a avut o copilărie dificilă

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, este un manelist de 28 de ani care a participat și la emisiuni TV. Printre aparițiile pe care le-a punctat pe micile ecrane se numără Puterea Dragostei, Survivor, Poftiți pe la noi și România are roast. Tânărul de 28 de ani a putut fi văzut atât în priducțiile marca Kanal D, cât și la cele create de către Antena 1.

Jador a crescut într-o familie modestă din Bacău, iar copilăria sa nu a fost tocmai ușoară. Chiar dacă a avut neajunsuri, a reușit să fie un elev silitor și să-și depășească imediat condiția.

Situația materială nu l-a împiedicat să-și continue studiile, dimpotrivă, l-a impulsionat. Astfel, a ajuns să ia examenul de licență, dar a făcut și masteratul la ASE, așa cum a declarat chiar el, în cadrul unei emisiuni TV. În paralel cu școala, a scos piese care i-au adus concerte și faimă în țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: