Redactia.ro
Home » Monden » Jador are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artistul: „Mi-e rău tare”

Jador are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artistul: „Mi-e rău tare”

GALERIE FOTO (4) Jador are probleme de sănătate

Jador are probleme de sănătate. Celebrul artist și-a îngrijorat fanii din mediul online, după ce i-a anunțat că se simte extrem de rău. Manelistul a postat un clipvideo pe InstaStory, unde le-a povestit internauților că are probleme de sănătate.

Jador are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artistul: „Mi-e rău tare”

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. Acesta a devenit cunoscut după ce a participat la Puterea dragostei, iar ulterior publicul i-a remarcat talentul muzical. Jador a participat și la Survivor România, unde a demonstrat că poate face față oricărei situații.

Recent, artistul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care susținea că nu se simte deloc bine. Fanii din mediul online au fost îngrijorați pentru starea de sănătate a lui Jador. Potrivit spuselor lui, a avut parte de o noapte grea, deoarece a consumat mult alcool. La finalul clipului, Jador a menționat că nu vrea să mai bea alcool niciodată și că ar fi bine ca mama sa să nu afle acest lucru. „Mi-e rău tare, mi-e rău că am băut. Să nu-i ziceți lui mama. Bă ce rău e când ți-e rău de la băututră. Dar nu mai beau, nu mai beau.(…)”, le-a povestit Jador fanilor din mediul online.

În urmă cu ceva timp, Jador le-a dezvăluit fanilor săi că se confruntă cu insomniile. Vedeta a mărturisit că nu poate să doarmă, iar orice ar face nu reușește să adoarmă. Viața de artist nu este deloc ușoară, iar oboseala și-a spus cuvântul. „Nu știu care din voi aveți probleme cu somnul dar eu am probleme nu mari, foarte mari. Mi-e somn de mor. Ascult muzică, nu pot să dorm, încerc să dorm, nu pot să dorm”, a spus Jador într-un filmulețul postat pe InstaStory.

Jador s-a împăcat cu Georgiana

După multe despărțiri și împăcări, Jador și Georgiana Elisei au decis să-și mai dea o șansă. Artistul s-a realizat pe toate planurile și are un succes răsunătoar pe plan muzical. Georgiana și Jador se iubesc încă din perioada adolescenței și au avut parte de o dragoste cu năbădăi. S-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, dar iubirea este mai presus de orice. ”Există o fată, neagra. Nu e momentul de nuntă. E iubita mea. Am și eu o iubită. Tătic, de abia aștept. Doar că nu e momentul, trebuie să-mi ajut familia”, a declarat Jador în cadrul unei emisiuni TV.

Georgiana Elisei

După ce s-a aflat că s-a împăcat cu iubita sa, Jador a mărturisit că cea mai mare dorință a sa este să devină tătic. Georgiana este marea iubire a cântărețului și vrea să își întemeieze o familie cu ea. „Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație. Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: