Redactia.ro
Home » Monden » Jador și Roxana Nemeș, noul „cuplu” din showbiz-ul românesc: „Nu mai aveți ce să comentați!”

Jador și Roxana Nemeș, noul „cuplu” din showbiz-ul românesc: „Nu mai aveți ce să comentați!”

Jador și Roxana Nemeș, noul cuplu din showbiz-ul românesc

Jador și Roxana Nemeș, noul „cuplu” din showbiz-ul românesc. Au participat împreună la Survivor România 2021, iar acum le-a dat vestea fanilor. Jador a mărturisit într-un clip video că ea și Roxana Nemeș sunt într-o relație. Toată scena a fost o glumă, dar ulterior artistul a aflat că fosta lui colegă de emisiune s-a căsătorit.

Jador și Roxana Nemeș, noul „cuplu” din showbiz-ul românesc: „Nu mai aveți ce să comentați!”

Jador și Roxana Nemeș au făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Cei doi au rămas prieteni după emisiune. Recent, Jador și-a luat prin surprindere fanii cu ultimele declarații de pe contul lui de Instagram. Manelistul a acceptat invitația Roxanei în cadrul unui interviu pe care l-au filmat, iar la final, artistul a făcut o glumă nesărată.

Aceasta le-a spus fanilor lui că formează un cuplu cu Roxana Nemeș. Blondina a fost luată prin surprindere atunci când Jador a început să declare pe Instagram că formează o relație cu ea, având în vedere că ea este căsătorită. „Toată lumea o înjură pe Nemeș, pentru că ați aflat că suntem împreună. Nemeș, zi-le tuturor adevărul!, a spus artistul. Imediat, Roxana i-a spus colegului sau că este o femeie măritată de aproape un an, luându-l prin surprindere pe manelist.

Eu abia ce m-am căsătorit, dar dacă voi așa considerați…V-am stricat toată…Da, de aproape un an. Cu acte, normal. Inelul îl am de trei ani, de căsătorit m-am căsătorit acum un an. Și cu sufletul, și în iubire, și în dragoste. Deci nu mai aveți ce să comentați!„, a spus Roxana.

Jador s-a împăcat cu Georgiana

Jador a suferit foarte mult după despărțirea de Georgiana Elisei. Relația celor doi a fost presărată de multe despărțiri și împăcări, iar când credeau că totul s-a terminat, Jador și Georgiana au decis să-și mai dea o șansă. Solistul a declarat că Georgiana este singura femeie care i-a fost alături din suflet, ci nu pentru că ar avea vreun interes material. „Atunci când ești tânăr și bogat oamenii cred oricum că ești mai bogat decât ești. Pentru că, de fapt, tu nu ai atât. Oamenii nu mai văd valorile tale sufletești, valorile pe care le ai tu, de fapt, ci valorile tale materiale, valorile profesionale. Georgiana este și va fi cea mai șmecheră femeie pe care am întâlnit-o. Georgiana să știi că niciodată nu s-a uitat la cașcavalul meu, că tot veni vorba. Restul, s-au uitat toate, să știi. Toate femeile pe care le-am cunoscut.”, a declarat Jador.

După ce s-a întors de la Survivor România, Jador a fost surprins din nou în brațele fostei lui iubite. Fericirea lor nu a durat prea mult, iar Jador a declarat la scurt timp că s-a despărțit din nou de Georgiana Elisei. Cei doi îndrăgostiți se pare că nu pot sta departe unul de celălalt. „Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.

Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a dezvăluit artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: