Redactia.ro
Home » Monden » Jador, dezvăluiri șocante din intimitate. La ce vârstă și-a început artistul viața sexuală

Jador, dezvăluiri șocante din intimitate. La ce vârstă și-a început artistul viața sexuală

Jador, dezvăluiri șocante din intimitate

Jador, detalii șocante din intimitate. Jador a vorbit pentru prima oară despre momentul în care și-a pierdut virginitatea. Multe fete își doresc să știe cât mai multe detalii despre viața sa sentimentală, și iată că artistul le-a îndeplinit dorința! Îndrăgitul cântăreț a dezvăluit la ce vârstă și-a pierdut virginitatea.

Jador, dezvăluiri șocante din intimitate. La ce vârstă și-a început artistul viața sexuală

Jador, dezvăluiri șocante din intimitate. Jador este unul dintre cei mai râvniți artiști din România. Cu toate că are o carieră de succes, Jador nu are noroc pe partea sentimentală. De-a lungul timpului, multe fete și-au dorit să afle cât mai multe informații din intimitatea cântărețului, și iată că această dorință li s-a îndeplinit. Jador a făcut dezvăluiri șocante din intimitate. Până își va găsi sufletul pereche, Jador nu se ascunde și le îndeplinește fanelor sale cea mai mare dorință. Îndrăgitul cântăreț le-a oferit acestora detalii picante din intimitatea lui.

Manelistul a spus când și-a început viața sexuală, fără pic de inhibiții. Acesta a vorbit pe canalul său de Youtube despre momentul în care și-a pierdut virginitatea, făcând o sesiune de întrebări, pentru a le răspunde curiozităților celor care îl susțin. ”Prima oară când am vrut eu să fac… era într-un WC (râde)… mirosea urât rău… și pe lângă era… I-am zis fetei ăleia… de emoție… n-a mers. N-am făcut nimic… Niște plecăciuni, ceva. Fata aia a plecat cu capul în jos. Așa a fost prima oară… Prima oară a fost eșec”, a mărturisit Jador într-un filmuleț pe Youtube.

Deși a cunoscut multe fete, artistul nu o poate uita pe fata care i-a furat inima. Georgiana este tânăra care l-a făcut să se îndrăgostească și a recunoscut în nenumărate rânduri că ar da orice să îndrepte lucrurile.”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.

Jador pleacă din țară

Îndrăgitul artist și-a întristat fanii după ce a făcut un anunț surprinzător. Jador a declarat că va pleca din țară pentru cel puțin șase luni, dar a ținut să-și calmeze urmăritorii, spunându-le că nu intră la pușcărie. Acesta s-a rezumat la acest anunț, fără să ofere mai multe detalii, menționând că va reveni cu explicații în cadrul unui vlog pe canalul său de Youtube. „Sincer, nici nu știu cum să vă zic. Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple. Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva… O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”, a spus Jador ieri, la InstaStory. Mai mult, Jador a spus că o să-i fie cel mai dor de muzică și nu de persoane, fiind obișnuit să stea departe de persoanele dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: