Redactia.ro
Home » TV » Numele lui Jador. Cum îl cheamă, de fapt, pe artist în buletin

Numele lui Jador. Cum îl cheamă, de fapt, pe artist în buletin

Jador transformare

Jador este unul dintre cei mai în vogă artiști din lumea muzicală, la ora actuală. Melodiile lui au milioane de vizualizări și îl clasează pe locul 1 în topul preferințelor muzicale ale românilor. Cu toate că este foarte renumit, puțin știu și numele real al cântărețului de manele.

Care este numele real al lui Jador

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele. Melodiile lui ajung, adesea, pe locul 1 pe youtube, datorită milioanelor de vizualizări. Așadar, artistul are mulți fani, dar puțini sunt și cei care îi cunosc numele real.

Jador, notorietate câștigată la ”Puterea Dragostei”

Jador s-a făcut cunoscut la emisiunea ”Puterea Dragostei”. La doar 25 de ani a câștigat aprecierea multor femei, din emisiune, dar și din toată țara. Originar din Bacău, artistul a reușit să își facă consacrat talentul prin ”Puterea Dragostei” și astfel a ajuns să scoată mulțimi de piese și colaborări muzicale. Astfel, numele lui de scenă a ajuns să fie destul de cunoscut de către o țară întreagă. Mulți artiști de renume contestă talentul manelistului, dar sunt unii care îl și admiră.

Cu toate că s-a făcut cunoscut cu numele de scenă, Jador, în bulentinul acestuia apare numele real. Mai exact, Remus-Ionut Dumitrache. Tot în buletin apare că este născut în Bacău și că are 25 de ani.

Jador are propriul show TV

De curând, cântăreţul a devenit protagonistul unui show pe Antena Stars, “Jador Adevărat”, iar fanii aşteaptă cu mare nerăbdare fiecare nou episod. Se pare că artistul doreşte să îşi facă o casă, semn că o duce extraordinar din punct de vedere financiar. Pământul l-a cumpărat deja, aşa că nu îi mai rămâne decât să se decidă la dimensiuni şi modul în care va arăta locuinţa.

”Mi-am luat un pământ să-mi fac și eu o căsuță așa cum mi-am dorit eu. N-am visat la una mare. Dar acum vreau să-mi fac o casă mare. Mi-am luat pământul ăsta pentru că unchiul meu stă acolo. Vreau un living mare. Nu știu cât de mare, dar mare, dormitorul vrea să fie mare și bucătăria la fel de mare. Eu am mulți prieteni și când o să vină la mine vreau să am loc”, spus Jador în emisiunea de la Antena Stars.

Unde stă Jador. Are o casă de lux

Jador a stat o vreme în București, dar cum nu îi place aglomerația, acesta a decis să se mute și a ales un oraș care este pe placul lui. Astfel, Jador a ales să stea în Brașov, într-un apartament mare.

„Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație. N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare. Eu am fost amărât, am dormit în pat cu toți frații mei. Îmi place totul aici, apartamentul e mișto, o să fie bârlogul meu de liniște. O să-mi chem toți prietenii la mine, la petrecere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur mult că o să-mi iau o casă la Brașov”, a spus Jador.

Jador, dezvăluiri despre copilăria sa grea

Totuși, Jador nu a avut mereu parte de acest stil de viață. El povestea că nu a avut niciodată camera lui proprie și dormea cu frații lui. El a povestit că la început lucra la un restaurant unde a îndurat multe nedreptăți.

Am fost scuipat, umilit, jignit. Cântăm la un restaurant, eram la început și era un băiat acolo… eu îmi doream foarte mult să cânt și băiatul mi-a spus să cânt, nu avea cum să nu îi placă și mi-a spus să rămân acolo. Și aveam o rație de făcut, trebuia să fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am început treaba asta. Terminăm uneori la 2 noaptea, stăteam până la 5 în frig. Eu am muncit și mi-a fost foarte greu”, a povestit cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: