Redactia.ro
Home » Monden » Jador, implicat într-un accident rutier. În urmă cu două săptămâni a avut parte de un accident asemănător

Jador, implicat într-un accident rutier. În urmă cu două săptămâni a avut parte de un accident asemănător

GALERIE FOTO (3) Jador, implicat într-un accident rutier

Jador a fost implicat într-un accident rutier, după ce în urmă cu două săptămâni a trecut prin aceeași experiență. Din fericire, accidentul nu a fost grav, fiind vorba despre o tamponare ușoară, dar bolidul său trebuie să fie reparat din nou.

Jador, implicat într-un accident rutier. În urmă cu două săptămâni a avut parte de un accident asemănător

Îndrăgitul artist, Jador a fost implicat într-un accident rutier în urmă cu puțin timp, după ce în urmă cu câteva săptămâni a avut parte de aceeași experiență. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, dar mașina artistului trebuie dusă din nou la service. De când și-a cumpărat noul bolid cu mulți cai putere, Jador a avut parte numai de incidente. Artistul a fost implicat în mai multe accidente rutiere, fiind nevoit să-și ducă mașina de mai multe ori în service. Conform marelui artist, un șofer a intrat în el, lovindu-i mașina de lux. Jador a postat evenimentul pe Instastory. Din imagini se poate observa că mașina lui nu a fost grav avariată, dar autoturismului celuilalt șofer, a fost ceva mai grav. Bara din față și capota sunt avariate destul de serios.

Jador, scandal cu un șofer

Interpretul de muzică de petrecere a trecut prin momente complicate după ce a fost implicat într-un accident cu fugă la locul faptei. Acesta a povestit pe rețelele de socializare cum a fost victima unui accident rutier, iar șoferul care l-a lovit a fugit de la locul faptei. Din fericire, acccidentul nu a fost unul grav, dar bolidul său a fost cel mai avariat. Artistul a fost lovit în plin de o dubă, irr șoferul vinovat a plecat imediat după accident. „Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă.” a povestit Jador.

Imediat, artistul a sunat la Poliție, dar oamenii legii i-au cerut să se prezinte la secție pentru a declara accidentul. După ce a ajuns la accidente ușoare, a văzut duba șoferului vinovat parcată, după care au a avut loc un conflict. „Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă” a mai povestit Jador, pe Youtube.

Jador, în vârstă de 25 de ani s-a făcut remarcat după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei, difuzată pe Kanald. Ionuț Remus Dumitrache, pe numele său real, și-a făcut o carieră muzicală între timp, colaborând cu diverși artiști, precum Alex Velea, Lino Golden sau Mario Fresh. Hit-ul care a devenit un trend pe Youtube a fost melodia „Dau moda” , care a strâns nu mai puțin de 21 milioane de vizualizări, clasându-se pe locul 1 în Youtube. Jador s-a născut în Bacău și a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internaționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: