Redactia.ro
Home » Monden » Jador lansează primele acuzații de blat la Survivor All Stars, de pe Pro TV! Manelistul a rupt tăcerea: ”Păi noi suntem proști?”

Jador lansează primele acuzații de blat la Survivor All Stars, de pe Pro TV! Manelistul a rupt tăcerea: ”Păi noi suntem proști?”

În contextul competitiv și intens al show-ului televizat Survivor All Stars, difuzat de Pro TV, tensiunile între participanți au atins un punct culminant într-un episod recent, care promite să capteze atenția telespectatorilor. În centrul acestui nou episod controversat se află Jador, un artist cunoscut pe scena muzicală, și Jorge, fostul său coleg din echipa Faimoșilor, acum membru al echipei Războinicilor.

Această confruntare aduce în lumină acuzații grave și strategii discutabile, reflectând dinamica complexă și presiunile în cadrul competiției.

Jador face acuzații de blat la Survivor

Episodul cu numărul 20 al sezonului Survivor All Stars, programat să fie transmis în această seară, a generat discuții aprinse și polemici înainte chiar de difuzarea sa. În urma pierderii unei noi probe de imunitate de către echipa Faimoșilor, Jador a exprimat public nemulțumiri și acuzații serioase la adresa lui Jorge, sugerând că acesta ar manipula regulile competiției prin pretextarea unor accidentări pentru a evita participarea la probele de imunitate. Această strategie, potrivit lui Jador, nu este nouă pentru Jorge, care ar fi recurs la astfel de tactici și în trecut, pe când amândoi erau membri ai echipei Faimoșilor.

Situația a escaladat atunci când Jador, fără a se abține în fața camerelor de filmat, a detaliat acuzațiile sale, bazându-se pe afirmații pe care Jorge le-ar fi făcut anterior. În opinia lui Jador, Jorge și-ar fi orchestrat accidentările cu scopul de a obține avantaje nejustificate în competiție, o acuzație care, dacă este adevărată, ar putea schimba percepția publicului asupra integrității și fair-play-ului în cadrul show-ului.

„Păi noi suntem proști?! Schemele astea le-a făcut și cu noi: ‘Eu trag în jos echipa, eu azi nu joc’. De ce?! Pentru că este joc de imunitate și, dacă pierd Războinicii, îl votează pe Jorge, nu?! A făcut strategia asta și când era în echipa noastră, ca să nu joace el și ca să câștigăm jocul de imunitate. Schema asta a făcut-o și azi, cu Războinicii”, a spus Jador.

Jorge a ajuns din nou pe mâna medicilor

Într-o dezvoltare recentă care ar putea avea implicații semnificative pentru Jorge și pentru dinamica competiției, s-a raportat că acesta a necesitat îngrijiri medicale urgente, fiind transportat la spital. Medicii au indicat că va avea nevoie de suport medical pe termen lung, ceea ce ridică posibilitatea eliminării sale din competiție, un scenariu care, fără îndoială, va influența cursul evenimentelor în episoadelor următoare.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a declarat artistul în consiliul de eliminare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: