Redactia.ro
Home » Monden » Jador s-a despărțit definitiv de Georgiana Elisei: ”Fizic nu o mai iubesc”

Jador s-a despărțit definitiv de Georgiana Elisei: ”Fizic nu o mai iubesc”

Jador s-a despărțit definitiv de Georgiana Elisei

Jador s-a despărțit definitiv de Georgiana Elisei. Celebrul artist a declarat în nenumărate rânduri că a avut multe relații, dar Georgiana Elisei a fost singura pe care a iubit-o. În urmă cu câteva luni, Jador anunța că s-a împăcat cu fosta iubită, dar acum au decis să meargă pe drumuri separate, definitiv.

Jador s-a despărțit definitiv de Georgiana Elisei:”Fizic nu o mai iubesc”

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Artistul a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea matrimonială Puterea Dragostei, difuzată pe Kanal D. Cântărețul a povestit în nenumărate rânduri că a avut multe relații, dar singura fată pe care a iubit-o și cu care a avut o relație frumoasă, a fost Georgiana Elisei. După ce s-a întors de la Survivor România, cei doi și-au mai dat o șansă. Între cei doi au existat mai multe situații tensionate, dar mereu au decis să mai încerce.

În cele din urmă, artistul și Georgiana a decis să pună capăt definitiv și să nu se mai împace cu ea. Cei doi au ajuns din nou la despărțire, iar jador a anunțat că este burlac. În cadrul unui podcast, Jador a spus motivul sepărării de Georgiana Elisei. „Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine. Că tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o din nou, m-aș da iar la ea. Oficial sunt singur!”, a declarat Jador, în cadrul unui podcast.

După ce a recunoscut că s-a despărțit de Georgiana Elisei, Jador a fost criticat pe rețelele de socializare. Internauții l-au acuzat că a părăsit-o pe tânără pentru o femeie căsătorită. Jador a fost surprins în compania unei altei femei, la munte, ținându-se de braț. Jador nu a mai rezistat și a răbufnit pe rețelele de socializare. ”Mai du-te d@#%”, i-a răspuns Jador.

Jador voia să se căsătorească cu Georgiana

În perioada în care se afla la Survivor România, Jador a primit un mesaj emoționant de la georgiana, moment în care lucrurile au luat o altă turnură între cei doi. Vorbele tinerei l-au impresionat pe Jador, motiv pentru care a cerut-o în căsătorie, de la distanță. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că o iubește pe Georgiana și își dorește ca aceasta să-i devină soție și chiar mama copiilor lui.

„Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla”, a spus Jador duminică, la Survivor România 2021, a spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: