Redactia.ro
Home » Monden » Jador s-a înscris la master. Manelistul este pregătit să-și continue studiile: ”Oficial m-am înscris la facultate”

Jador s-a înscris la master. Manelistul este pregătit să-și continue studiile: ”Oficial m-am înscris la facultate”

GALERIE FOTO (3)

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți maneliști de la noi din țară. Acesta se bucură de un succes enorm în rândul publicului din România și nu numai. Pe lângă muzica pe care o cântă, este cunoscut deja faptul că Jador are o facultate absolvită, lucru pe care l-a spus în nenumărate rânduri. Se pare că manelistul nu se oprește aici și vrea să-și continue studiile. Așa că s-a înscris la master.

Jador s-a înscris la master

Jador n-a stat prea mult pe gânduri și s-a înscris la master. Manelistul este pregătit să-și continue studiile, după ce a terminat și facultatea. Acesta are o carieră celebră în industria muzicală, însă vrea să fie as și la facultate, nu doar la cântări. Așa că, a dat o fugă la facultate, unde s-a înscris la masterul de Comunicare în Afaceri.

Nu las niciodată lucrurile neterminate. Îți dai seama că ajută. M-am înscris la Comunicare în afaceri, la Academia de Studii Economice„, a declarat Jador, pentru SpyNews.ro. Tot pentru sursa citată, Jador a mai spus că vrea să-și ducă la bun sfârșit planurile personale, începând cu facultatea.

Eu nu fac ca toți ceilalți. Nu o să am toate obiectele, pentru că eu deja le-am luat. Eu mai am doar șase obiecte tot anul. O să studiez doar șase tot anul, sunt doar o oră sau două pe săptămână. Nu solicită foarte mult timp. O să am examene. Probabil nu mă voi duce la seminarii, dar la cursuri cu siguranță mă duc.„, a mai spus Jador, pentru jurnaliștii de la SpyNews.ro

Jador: ”Oficial m-am înscris la master”

Artistul se întoarce pe băncile facultății din această toamnă. Acesta le-a spus, foarte fericit, tuturor că este din nou student. „Oficial m-am înscris la master. Deci, din toamna… în două săptămâni la cursuri. M-am înscris la facultate. Uite aici, „Academia de Studii Economice”. Sunt student!”, a spus cântărețul, pe pagina lui de Instagaram.

În ciuda meseriei pe care o are acum, Jador s-a concentrat și asupra studiilor. Astfel, el a terminat Academia de Studii Economice București și este licențiat în economie. Mai mult decât atât, Jador a făcut și un masterat în acest domeniu, lucru cu care s-a lăudat.

Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, se mândrea Jador pe rețelele de socializare. Totuși, Jador a muncit mult să ajungă aici și a avut o copilărie grea. A împărțit școala cu cântările și a reușit să le facă pe amândouă foarte bine.

„Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, povestea Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini