Redactia.ro
Home » Monden » Jador și-a cerut iubita în căsătorie. A făcut anunțul în plină stradă: „Aș vrea să fii soția mea, vrei?”

Jador și-a cerut iubita în căsătorie. A făcut anunțul în plină stradă: „Aș vrea să fii soția mea, vrei?”

Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat.Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat.

Jador și-a cerut iubita în căsătorie. A făcut anunțul în plină stradă! Iată reacția tinerei!

Jador și-a cerut iubita în căsătorie

După o perioadă îndelungată în care părea că destinul lui Jador este să rămână singur, se pare că norocul lui în dragoste s-a schimbat. Artistul a reușit să găsească persoana potrivită pentru el și pare să fie îndrăgostit până peste cap. Cântărețul nu ezită să-și exprime iubirea în public, iar în fiecare zi iubita sa primește numeroase declarații de dragoste.

Acum, Jador s-a întrecut pe sine și a organizat o cerere în căsătorie, chiar în mijlocul străzii. Artistul și-a reiterat iubirea și a cerut-o pe iubita sa în căsătorie, capturând întregul moment pe film:

„Te iubesc cel mai mult din lumea asta și aș vrea să fii soția mea. Te-am întrebat acum. Vrei?… O cer zilnic de soție”, a spus Jador, în clipul distribuit pe Instagram.

Răspunsul Alexandrei a fost un mare „Da!”, însă tânăra s-a emoționat în fața camerei de filmat și l-a rugat pe Jador să nu-i mai pună blițul în ochi.

„DA. Dar de ce îmi pui blițul ăla?! ”, a fost răspunsul dat de Alexandra Dobbia.

Finalul cererii în căsătorie a fost marcat de câteva îmbrățișări și săruturi pasionale. Aceste imagini au surprins fanii artistului, care s-au grabit să îi felicite pe cei doi.

Jador, nuntă în toamnă

Cererea în căsătorie a lui Jador vine la doar câteva zile după ce Carmen Harra a anticipat că artistul este pe cale să facă următorul pas important în relația sa. Conform previziunilor clarvăzătoarei, cântărețul ar putea organiza o ceremonie de nuntă grandioasă chiar în această toamnă.

„Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar  căsători cu această fată  sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, declara Carmen Harra.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: