Redactia.ro
Home » Monden » Jamila Cuisine bolnavă de Covid – 19. Prin ce momente dificile a trebuit să treacă :“Moralul meu a fost la pamant.”

Jamila Cuisine bolnavă de Covid – 19. Prin ce momente dificile a trebuit să treacă :“Moralul meu a fost la pamant.”

jamilacuisine-infectata cu covid 19

Jamila Cuisineeste cunoscută datorită rețetelor delicioase pe care le postează în mediul online. Geanina Staicu – Avram pe numele real, a anunțat joi că a fost diagnosticată cu noul virus, dar în prezent și-a revenit. Vloggărița în vârstă de 32 de ani a povestit întreaga experiență prin care a trecut. A vorbit de la simptomele pe care le-a avut, izolarea familiei până la discuțiile avute cu DSP-ul.

De unde a contactat Jamila Cuisine virusul

Influencerul a fost luat prin surpindere când a fost confirmată pozitiv. Ea a respectat mereu măsurile de distanțare impuse. A povestit că soțul ei a fost primul care a avut simptome. El a luat virusul de la sală, mergând frecvent la antrenamente. Incidentul s-a petrecut în perioada de carantină, iar moralul Geaninei a fost la pământ.

„Am purtat mereu masca si am purtat-o corect, am pastrat distanta sociala, nici macar n-am plecat nicaieri in vacanta anul acesta, tocmai pentru a ma proteja si pentru a-i proteja pe ai mei. Ma simtem ca intr-un vis urat care parea sa nu se termine”, a scris Geanina Staicu pe Facebook.

„A urmat apoi o cursa cu obstacole intre telefoane la DSP, controlul zilnic al politiei locale, carantinare pentru sotul si copiii mei, izolare pentru mine. Imi sarea inima din piept cand vedeam pe ecranul telefonului apel de la un numar de fix. Stiam ca fie e DSP-ul, fie ambulanta. Pe scurt a fost o perioada extrem de grea pentru mine, iar moralul meu a fost la pamant. Nu am vrut atunci sa spun nimanui”, explica Geanina Staicu.

Ce le-a trasnmis Jamila Cuisine fanilor. Ce vrea să învețe oamenii din experiența ei

Geania își sfătuiește fanii să poarte cât mai mult mască. Pe ea a ajutat-o să nu îmbolnăvească și alte persoane după ce a luat contact cu virusul.

„As vrea doar sa constientizam ca virusul exista, ca putem face forme mai usoare sau mai grave (in cazul nostru au fost usoare) si ca cel mai rau, ii putem infecta si pe cei pe care ii iubim si care pot avea alte boli care le-ar pune in pericol sanatatea”, a concluzionat Geanina Staicu.

Geanina Staicu este primul influencer roman care a primit butornul de aur de la YouTube. Ea este renumita pentru retetele sale, pe care le posteaza atat pe canalul de YouTube, cat si pe blog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: