Redactia.ro
Home » Monden » Jean-Claude Van Damme a făcut show pe manele în timpul vizitei din România. Cum a fost filmat faimosul star de la Hollywood

Jean-Claude Van Damme a făcut show pe manele în timpul vizitei din România. Cum a fost filmat faimosul star de la Hollywood

Jean-Claude Van Damme a făcut show pe manele în timpul vizitei din România. Cum a fost filmat faimosul star de la Hollywood

Jean-Claude Van Damme a făcut un show uluitor pe manele în timpul vizitei lui din România. Starul de la Hollywood a fost filmat în timp ce dansează cu foc muzica românească!

Jean-Claude Van Damme a făcut show pe manele în timpul vizitei din România. Cum a fost filmat faimosul star de la Hollywood

Jean-Claude Van Damme, aflat într-o vizită inopinantă în România, nu a putut pleca până ce nu a făcut show alături de câțiva fani. După cina de lux de noaptea trecută, starul a petrecut și s-a plimbat prin București împreună cu mai mulți tineri care, deși de etnie romă, au știut să îl aprecieze la adevărata lui valorare.

Actorul specializat pe filme de acțiune a fost filmat în timp ce dansează cu foc pe manele, transmițându-le și un mesaj sugestiv urmăritorilor săi. Imaginile devenite virale în doar câteva ore îl înfățișează pe Jean-Claude Van Damme aflându-se pe locul din dreapta al unui taximetru, filmat de șoferul numai un zâmbet să îl aibă partener de călătorie pe marele actor. Nu au fost singuri însă, pentru că fanul lui Van Damme mai era însoțit de trei bărbați, copleșiți că au onoarea de a respira același aer cu musculosul de la Hollywood, chiar dacă, din cauza limbii diferite, nu au putut comunica suficient de bine cu acesta.

Dacă la început, celebrul actor părea crispat, se pare că ritmurile orientale l-au mai dezmorțit. La un moment dat, după ce a dansat pe muzica de petrecere, actorul i-a luat din mână telefonul șoferului și i-a filmat pe cei din spate, care sărbătoreau cu foc prezența acestuia în România.

La sfâșit, pentru a încheia într-o notă pe cât de amuzantă, pe atât de profesionistă, Jean Claude Van Damme le-a transmis fanilor săi pupici prin intermediul rețelelor sociale, semn clar că îi place din ce în ce mai mult România și că îi face de fiecare dată plăcere să se afle alături de noi.

Jean-Claude Van Damme a luat cina cu Joseph Hadad

Van Damme a sosit la Bucureşti încă de marţi, 20 iulie, şi a mers într-un restaurant exclusivist din Capitală. Proprietarul localului, Joseph Hadad, a postat pe Instagram o fotografie alături de actor.

”Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu şi astăzi, la @mace_by_joseph_hadad. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace şi că am avut ocazia să ne revedem”, a fost mesajul postat de Hadad pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joseph Hadad (@chef_joseph_hadad)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: