Redactia.ro
Home » Monden » Jean de la Craiova va juca într-un film la Bollywood! Artistul a povestit ce rol va avea

Jean de la Craiova va juca într-un film la Bollywood! Artistul a povestit ce rol va avea

Jean de la Craiova va juca într-un film la Bollywood! Artistul a povestit ce rol va avea

Jean de la Craiova a obținut rolul de actor într-un film indian. Acum artistul se pregătește de marea plecare la Bollywood. Ce rol va juca cunoscutul cântăreț?

Jean de la Craiova va juca într-un film la Bollywood! Artistul a povestit ce rol va avea

Jean de la Craiova este în cel mai fericit moment din viața lui. Artistul se pregătește să plece la Bollywood, după ce a primit un rol într-un film indian. Cântărețul este entuziasmat și mărturisește că este pe cât se poate de emoționat, căci este o ocazie unică pentru el și se simte mândru că producătorii filmului au văzut potențial în el.

Artistul a fost selecționat să joace într-un film indian la Bollywood, iar acum, Jean a mărturisit că este pe cât se poate de emoționat, dar și de nerăbdător să ajungă cât mai repede în India. În acest sens, cântărețul a povestit la Antena Stars ce presupune rolul său pe care îl va juca în filmul ”Dragoste în Europa”.

Producătorii lung metrajului ”Dragoste în Europa” l-au remarcat și i-au dat ocazia să aibă un rol în filmul ce va apărea curând. Artistul trebuia să plece de acum o lună la Bollywood, însă niște restricții nu i-au permis acest lucru. Acum, însă, este pregătit și în maxim două luni de acum înainte va fi deja peste hotare.

Jean de la Craiova va sta două săptămâni în India

Jean va sta acolo două săptămâni, având la dispoziție șapte zile să se pregătească pentru rol, apoi șapte zile va avea doar filmări. Îndrăgitul artist de manele a promis că îi va ține pe fanii săi la curent cu tot ce se întâmplă pe platourile de filmare, mai ales că este foarte entuziasmat și îi place foarte mult această idee, respectiv că va fi actor într-un film indian.

De asemenea, el a povestit și ce presupune rolul său, de fapt, explicând astfel că va avea mai multe secvențe în care va cânta, dar va și dansa alături de nici mai mult, nici mai puțin de 30 de dansatori profesioniști.

„Am emoții și mă simt totodată onorat că m-a selecționat sau m-a ales dintre toată dinastia asta a noastră, pe mine, să joc într-un film la Bollywood. De fapt am o secvență, de ce nu două sau trei. Știu că dansez cu vreo 30 de dansatori. O să cânt o melodie frumoasă. Filmul se numește ”Dragoste în Europa”. Trebuia să plec de acum o lună, dar au fost niște restricții. Cred că într-o lună, maxim două, am să plec. O să stau vreo souă săptămâni. Am la dispoziție șapte zile să mă pregătesc și șapte zile să filmez”, a spus Jean de la Craiova la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: