Redactia.ro
Home » Monden » Jean de la Craiova își dorește să cânte la mormântul lui Michael Jackson. Artistul îi va compune câteva versuri regretatului cântăreț

Jean de la Craiova își dorește să cânte la mormântul lui Michael Jackson. Artistul îi va compune câteva versuri regretatului cântăreț

GALERIE FOTO (3) Jean de la Craiova își dorește să cânte la mormântul lui Michael Jackson

Jean de la Craiova își dorește să cânte la mormântul lui Michael Jackson. Manelistul este un artist apreciat în România, dar puțini știu noua dorința pe care acesta o are. Jean de la Craiova își dorește cu orice preț să ajungă la mormântul lui Michael Jackson pentru a-i cânta. Mai mult, artistul a spus că vrea să-i dedice câteva versuri regelului muzicii pop.

Jean de la Craiova își dorește să cânte la mormântul lui Michael Jackson. Artistul îi va compune câteva versuri regretatului cântăreț

Jean de la Craiova își dorește să cânte la mormântul lui Michael Jackson. Este unul dintre cei mai iubiți și ascultați maneliști din țară, iar de fiecare dată când își face apariția în cadrul evenimentelor, știe să creeze o atmosferă de neuitat. Jean de la Craiova se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal.

Recent, artistul a făcut dezvăluiri șocante. Jean a spus că cea mai mare dorință a sa este să ajungă la mormântul lui Michael Jackson și să-i dedice niște versuri pe care chiar el le-a compus. Jean este sigur că această dorință i se va îndeplini, având în vedere că în urmă cu șapte ani, a reușit să cânte la căpătâiul lui Bruce Lee. Manelistul a precizat că își propune să ajungă în America chiar în acest an și să-și ducă planul al bun sfârșit.

Jean de la Craiova a declarat că și-a dorit mult să ajungă la mormântul lui Bruce Lee, fiind foarte fericit când a cântat la căpătâiul luptătorului în Seattle. „Dădea bine cu piciorul şi-l cunoştea tot poporul/ E Bruce Lee nemuritorul şi-l cunoştea tot poporul!/ Nu e vorba, nu e vis,/ Se bătea ca şi Chuck Norris!/ Îl iubea nebuneşte tata/ Dădea bine cu karata/Ş-acuma îi cântă Jean, l-a bătut şi pe Van Damme!/ Avea bună inima/ Şi bătea toată China!/ Astăzi eu mă simt jupân, că i-a cântat un român!/ Câte zile-s într-un an, vă cânt şi vă pupă Jean!”, sunt versurile pe care le-a compus Jean pentru actor.

Jean de la Craiova, fanul nr. 1 al lui Michael Jackson

Lăutarul este fanul regretatului artist Michael Jackson, motiv pentru care își dorește să ajungă cât mai repede la mormântul acestuia. Artistul a povestit că l-a iubit pe cântăreț și din acest motiv vrea să-i dedice și lui câteva versuri. „Vreau să fac şi această vizită fiindcă Michael Jackson a fost un vizionar. A avut o asemenea influenţă asupra muzicii, încât după mine nu va putea fi ignorat zeci de ani de acum înainte. Cui nu i-a plăcut muzica lui? Eu, spre exemplu, am adorat muzica lui. Şi cânt şi manele, şi horă, şi sârbă, şi muzică uşoară. Sunt un cântăreţ universal, aş putea spune asta cu argumente multiple, măcar pentru cei care m-au urmărit şi m-au susţinut la diverse emisiuni muzicale de pe anumite posturi centrale de televiziune!”, a povestit Jean de la Craiova.

De asemenea, acesta a spus că versurile le va compune pe loc, la fel cum a procedat și când a ajuns la locul de veci al lui Bruce Lee. Și atunci, cântărețul a explicat că toate cuvintele au venit de la sine, ieșind un lucru de-a dreptul emoționant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: