Redactia.ro
Home » Monden » Jean de la Craiova, la un pas de moarte. Artistul a fost aproape să treacă prin locul unde a avut loc explozia de la Mihăilești

Jean de la Craiova, la un pas de moarte. Artistul a fost aproape să treacă prin locul unde a avut loc explozia de la Mihăilești

GALERIE FOTO (3) Jean de la Craiova, la un pas de moarte. (1)

Jean de la Craiova, la un pas de moarte. Celebrul artist a vorbit într-o emisiune că a fost aproape să treacă pe DN2, unde a avut loc tragedia de la Mihăilești, soldată cu o explozie puternică. Aceasta rămâne cel mai puternic accident care s-a produs pe o autostradă din România.

Jean de la Craiova, la un pas de moarte. Artistul a fost aproape să treacă prin locul unde a avut loc explozia de la Mihăilești

Jean de la Craiova, la un pas de moarte. Este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar de fiecare dată când își face apariția, încântă lumea cu energia lui. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Jean de la Craiova a fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani. Recent, artistul a povestit într-un interviu că în 2004 a fost la un pas să fie victimă în tragedia de la Mihăilești. Jean este de părere că Dumnezeu este cel care l-a salvat în acel moment. În urmă cu 17 ani, cântărețul a fost chemat să cânte la o nuntă, în Buzău, și ar fi trebuit să treacă prin locul unde a avut loc explozia de la Mihăilești, unul dintre cele mai grave accidente care s-au produs pe o autostradă din România.

Chiar pe 24 mai, 2004, Jean de la Craiova trebuia să treacă prin locul unde avea să aibă loc tragedia. Însă, norocul a fost că mirii l-au sunat în urmă cu o săptămână că nunta s-a amânat cu o zi, iar manelistul a scăpat ca prin minune de moarte. După ce a aflat de incident, Jean de la Craiova și-a dat seama că ar fi trebuit să treacă chiar pe DN2, acolo unde s-a produs accidentul. „Atunci când a fost explozia la Mihăilești, eu în ziua respectivă trebuia să mă întorc de la nuntă, pentru că trebuia să cânt la Buzău.Cu o săptămână înainte, m-au sunat oamenii că se amână nunta pentru a doua zi, dacă sunt liber. Și Dumnezeu a făcut ca nunta să fie amânată pentru a doua zi”, a spus Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova, la un pas de moarte.

Jean de la Craiova, salvat de explozia de la Mihăilești

În urma exploziei de la Mihăilești, care a lăsat un crater de adâncime de 6,5 metri și diametrul de 21 metri, au murit 18 oameni.

Jean de la Craiova a spus că a doua zi după ce a trecut pe acolo, a fost nevoit să ocolească pentru a ajunge la evenimentul la care era invitat. „Dacă era să nu se amâne nunta, eu ajungeam în ziua respectivă, la coada de mașini acolo și eu fiind mai curios, mă duceam în față sa văd ce s-a întâmplat acolo. Și probabil la ora și momentul ăla mă aflam și eu acolo și poate ca astăzi cântam pe nori, dar s-a amânat a doua zi. Fix a doua zi am trecut pe acolo, am deviat puțin că era o groapă imensă. Dumnezeu ne iubește pe toți, dar noi suntem așa cum suntem”, a mai adăugat artistul. Bilanțul victimelor arată că au fost șapte pompieri chemati la fața locului, trei localnici și doi jurnaliști ai postului Antena 1 și 13 persoane au fost rănite grav.

Jean de la Craiova, la un pas de moarte. (1)
Jean de la Craiova
Explozia de la Mihailesti
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: