Redactia.ro
Home » Monden » Jean Paler, mărturii dureroase despre starea sa de sănătate. „M-am obișnuit cu infarct după infarct”. Cum se simte acum

Jean Paler, mărturii dureroase despre starea sa de sănătate. „M-am obișnuit cu infarct după infarct”. Cum se simte acum

Cum arată Jean Paler la vârsta de 58 de ani. Actor s-a transformat complet

Jean Paler este unul dintre cei mai iubți artiști de la noi. Ultimii ani au fost grei pentru el. Deși el este omul care ani la rând a adus pe fața a mii de oameni zâmbete până la urechi, acum trăiește o dramă. Bătrânețea este grea, iar starea lui de sănătate nu este una tocmai bună. Jean Paler a vorbit din nou despre drama pe care o trăiește.

Cum se simte Jean Paler. Artistul are mari probleme de sănătate

Jean Paler a făcut din nou mărturisiri dureroase despre viața pe care o duce. Artistul s-a retras acum ceva ani din București pentru a locui la casa de la țară. El a avut parte de mai multe preinfarcturi, iar starea sa de sănătate nu este una tocmai bună.

Jean Paler a mărturisit că patru luni din an le petrece pe patul de spital. El are o pensie de nimic și fără ajutorul familiei nu ar avea bani nici să trăiască de pe o zi pe alta. Povestea sa este greu de ascultat, deoarece un mare artist al României a ajuns într-o situație atât de grea după o carieră de succes.

Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută.

Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc. Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct„, a povestit Jean Paler.

Unde locuiește acum Jean Paler

Jean Paler este una dintre cei mai talentați și iubiți actori pe care România îi are. Din nefericire ultimii ani din viața sa l-au pus la încercare. După o carieră de 43 de ani a ajuns să aibă parte de o pensie de nimic din partea Statului. Acesta a declarat că abia reușește să își cumpere medicamentele necesare.

Actorul a dezvăluit unde locuiește de fapt acum. Mulți s-ar fi așteptat ca acesta să locuiască în Capitală, locul care l-a consacrat și unde a muncit pe scenele de teatru timp de ani buni. Adevărul este altul. Jean Paler a mărturisit că acum locuiește la Sinaia, dar își dorește să se mute în București.  El a povestit că vara muncește pentru a-și cumpăra lemne pentru iarnă. Drama actorului este una fără margini și e greu de crezut că un așa nume mare din lumea artistică se chinuie la bătrânețe pentru a putea avea ce pune pe masă.

Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul.

Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților.„, a povestit Jean Paler.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini