Redactia.ro
Home » Știri » Jean Paler, suspect de coronavirus! Actorul stă izolat în condiții grele: „Sunt cu nervii la pământ”

Jean Paler, suspect de coronavirus! Actorul stă izolat în condiții grele: „Sunt cu nervii la pământ”

Jean Paler, suspect de coronavirus!

Jean Paler este internat la Spitalul “Tractorul” din Brașov, având probleme cardiace. Având în vedere apariția virusului COVID-19, medicii au urmat protocolul impus și l-au testat pentru coronavirus. Ce se întâmplă cu actorul?

Jean Paler, suspect de coronavirus! Actorul stă izolat în condiții grele: „Sunt cu nervii la pământ”

Jean Paler, în vârstă de 58 de ani este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, fiind cel de-al doilea centrud din județ unde au loc testări pentru coronavirus după Spitalul de Boli Infecțioase. Potrivit Click.ro, actorul a ajuns la spital cu probleme cardiace, însă cadrele medicale au decis să îl testeze pentru SARS-COV2.

Momentan nu se știe rezultatul testului făcut. Contactat telefonic, actorul a declarat că este izolat și că se află în condiții incerte, motiv pentru care este foarte dezamăgit de sistemul medical din țară.

Sunt de ieri (n.r.: miercuri, 30 septembrie) la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”, a spus acesta.

De asemenea, marele actor a declarat că nu beneficiează de nici o toaletă, fiind nevoit să folosească o găleată fără să fie dezifnectată. “E un scaun cu găleată, pe post de urinar. Am venit la spital pentru inimă și ce mă supără și m-am trezit izolat și cu test Covid-19. Inima au lăsat-o pe plan secund. D-abia fac câțiva pași și obosesc”.

Jean Paler are probleme grave de sănătate

În 2012, actorul a suferit un preinfarct, iar pentru a-i salva viața, medicii de la Spitalul Județean Brașov i-au montat un dispozitiv flexibil care se introduce în interiorul unei artere prin care fluxul sanguin este redus. Rolul acestui sten este de a permite sângelui să circule fără niciun obstacol.

În primăvara anului 2019, Jean Paler a leșinat pe o stradă din Capitală, fiind internat la Spitalul Fundeni, unde i-a fost montat un aparat electronic care reglează ritmul inimii. “Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap. Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator„. declara actorul la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: