Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez, posterior de milioane. Artista arată extraordinar la 51 de ani

Jennifer Lopez, posterior de milioane. Artista arată extraordinar la 51 de ani

GALERIE FOTO (6) Jennifer Lopez, posterior de milioane.

Jennifer Lopez, posterior de milioane. Iubita lui Ben Affleck va împlini pe 24 iulie 52 de ani, dar actrița reușește să păcălească timpul. Jennifer Lopez a fost surprisă în timp ce vizita o școală din Santa Monica, alături de fiul său, Max. Vedeta a ales să poarte o pereche de jeanși și o helancă neagră asortată cu tocuri bleu. Fără nicio îndoială, J.LO arată mai bine ca niciodată!

Jennifer Lopez, posterior de milioane. Artista arată extraordinar la 51 de ani

Jennifer Lopez, posterior de milioane. J.Lo este considerată una dintre cele mai frumoase femei din întreaga lume, iar la aproape 52 de ani arată bestial. După ce s-a împăcat cu fostul logodnic, actorul Ben Afflick, artista radiază de fericire. Recent, Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ipostază rară. Vedeta a vizitat o școală din Santa Monica, alături de fiul ei, Max, unul din gemenii pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony. Cu toate astea nu putem trece cu vederea vestimentația artistei. Jennifer s-a afișat în jeanși mulați, o helancă neagră și tocuri bleu. În acest outfit nu a mai fost văzută de multă vreme, dar tot ce putem spune este faptul că artista are un posterior de milioane.

Jennifer Lopez are în prezent o relație cu Ben Affleck, cel cu care a mai avut o relație în urmă cu aproape 20 de ani. Cei doi par să-și facă planuri serioase, dar nu își neglijează resposabilitățile față de copiii lor. Atât Jennifer, cât și Ben sunt niște părinți resposanbili. În urmă cu câteva zile, Ben a fost surprins în timp ce se plimba cu cei trei copii pe care îi are cu fosta soție, actrița Jennifer Garner, dar și cu fiica lui J.Lo, Emme. Împăcarea celor doi a pus pe jar presa internațională, mai ales după ce artista a declarat că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. „Sunt foarte fericită. „Ştiu că oamenii se întreabă mereu: Ce mai faci? Care-i treaba? Eşti bine? Despre asta e vorba. Nu am fost niciodată mai bine. Vreau ca oamenii mei dragi să ştie că am ajuns într-adevăr într-o etapă din viaţa mea în care mă simt grozav şi sunt eu însămi.”, i-a spus J Lo lui Zane Lowe de la Apple Music.

Ben Affleck impreuna cu copiii sai si fiica lui J LO

Cum își menține J Lo trupul tonifiat

Jennifer Lopez este o artistă deosebită, o actriță magnifică, mamă de gemeni și o femeie incredibil de frumoasă. Cariera acesteia a început în anii 90, iar acum, la aproape 52 de ani, este la fel de senzuală. Multă lume se întreabă cum reușește vedeta să se mențină tânără și plină de viață.

Conform unor surse, vedeta nu a apelat, deocamdată, la ajutorul medicilor esteticieni, așa cum se întâmplă în cazul mai multor vedete. Artista își hidratează pielea cu creme speciale de noapte și folosește uleiuri pentru ten pe care le găsește benefice pentru revigorarea tenului obosit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: