Redactia.ro
Home » Știri » Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. Artista a făcut anunțul în mod oficial: ”Ne este mai bine ca prieteni”

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. Artista a făcut anunțul în mod oficial: ”Ne este mai bine ca prieteni”

GALERIE FOTO (6) Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. În urmă cu o lună de zile se zvonea că relația celor doi se află pe muchie de cuțit. Deși au încercat să rezolve toate problemele, Jennifer Lopez a anunțat în urmă cu puțin timp că s-a despărțit de iubitul ei!

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. Artista a făcut anunțul în mod oficial: ”Ne este mai bine ca prieteni”

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. Artista și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei, iar lumea spera ca cei doi să ajungă în fața stării civile. Deși și-au anulat nunta de două ori, artista și Alex Rodriguez au încercat să-și rezolve problemele în relație, dar se pare că acestea nu au mai avut rezolvare. În urmă cu puțin timp, Jennifer Lopez a anunțat că s-a despărțit de Alex. După o relație de patru ani și o nuntă bine organizată ce urma să aibă loc, zvonurile legate s-au concretizat.

Artista în vârstă de 51 de ani și partenerul său în vârstă de 45 de ani au declarat public că au ales să meargă pe drumuri separate. Însă, cei doi au decis să rămână prieteni pe viitor și chiar parteneri de afaceri. „Am realizat că ne este mai bine ca prieteni şi suntem nerăbdători să rămânem aşa. Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim unul pe altul în proiectele noastre. Ne dorim binele unul pentru celălalt şi pentru copiii celuilalt. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl avem este să mulţumim tuturor celor care ne-au trimis cuvinte amabile şi sprijinul lor”, a fost anunțul pe care l-au făcut cei doi, scrie presa internațională.

Jennifer Lopez nu are noroc în dragoste

Celebra artistă nu prea are noroc în dragoste, având în vedere că toți partenerii de viață ai uneia dintre cele mai sexy femei din lume, i-au găsit, un înlocuitor. Vedeta a avut o relație cu dansatorul Casper Smart, din 2014 până în 2014, când diva a descoperit ca partenerul de viață o înșela pentru a doua oară! Si relația cu Marc Anthony a fost presărată cu situații deloc ușoare. Cei doi au fost împreună din iunie 2004 până în iulie 2011.

Jennifer si Marc Anthony

Pe lângă faptul că artistul ieșea în public fără verigheta și flirta non stop, tatăl gemenilor lui Jennifer a și călcat strâmb. Marc a avut o aventură cu o stewardesă în 2009, iar acest lucru a deranjat-o foarte mult pe soția sa. De dragul celor doi copii, Jennifer i-a mai dat o șansă lui Anthony, dar acesta nu și-a schimbat obiceiurile. Cei doi au divorțat într-un final.

Vedeta tv a ajuns la altar cu Ben Afflec, iar Jen i-a pus în vedere un contract prenupțial logodnicului ei, în care era prezentată o clauză anti-înșelare, cu care, cel mai probabil, actorul nu a fost de acord. Ea nu-și dorește banii lui, doar care și ea destui, ci își dorește să îl facă pe Ben să nu mai fie infidel, a spus cineva din anturajul artistei. Cei doi au lupt logodna în 2004, cu numai câteva zile înaite de data nunții lor.

Jlo si Ben Affleck
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: