Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit! Cei doi urmau să se căsătorească

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit! Cei doi urmau să se căsătorească

GALERIE FOTO (3) Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit! Cei doi urmau să se căsătorească

Fanii sunt în șocați! Jennifer Lopez și Alex Rodrguez sau despărțit, cu doar puțin timp înainte să pășească împreună spre altar.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

Jennifer Lopez și Alex Rodrguez sau despărțit, cu doar puțin timp înainte să pășească împreună spre altar. Se speculează că infidelitatea ar fi fost motivul din spatele separării celor doi.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez aveau o relație de ani buni și numeroase pregătiri pentru a se căsători, pandemia însă, a făcut ca cei doi să se răzgândească cu privire la planurile de viitor.  Potrivit informațiilor care apar în presa internațională despre separarea lor, o eventuală căsnicie doar ar fi îngreunat situația.

Sportivul și cântăreața au fost văzuți ultima dată în luna februarie, atunci când artista filma pentru un rol într-o nouă producție, în Republica Dominicană. De atunci, cele două vedete nu s-au mai afișat împreună, iar apropiații lor spun că despărțirea s-ar fi produs acum câteva săptămâni.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit! Cei doi urmau să se căsătorească

Mai multe surse din showbiz au declarat că cei doi au decis ca drumurile lor să se desparță, cu toate că își făceau multe planuri de nuntă și de viitor.

Diva latino, în vârstă de 51 de ani a mai încheiat un capitol amoros, de această dată alături de fostul jucător profesionist de baseball, în vârstă de 45 de ani. Cei doi au avut o relație de 4 ani, însă din păcate, infidelitatea și-a făcut loc în cuplul lor, iar acesta ar fi și motivul separării șocante.

Cu cine a înșelat-o Alex Rodriguez pe Jennifer Lopez

Potrivit presei de peste Ocean, Alex Rodriguez ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez cu starleta Madison LeCroy. Acum, cântăreața rămâne singură din nou, după alte două căsnicii eșuate, dintre care una de 10 ani cu artistul Marc Anthony, alături de care are și doi copii, dar și cu dansatorul Cris Judd. A fost logodită și cu actorul Ben Affleck, însă și relația lor s-a terminat înainte de a se căsători.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit! Cei doi urmau să se căsătorească

Madison LeCroy, în vârstă de 30 de ani și suspectată că s-ar fi băgat în relația celor doi, este divorțată și are un copil de opt ani. Este cunoscută în Statele Unite pentru reality-show-ul „Southern Charm”, unde este prezentată viața unei familii de bogătași din Carolina de Sud.

Detalii despre o posibilă relație a acesteia au apărut în presă la începutul anului 2021,  însă nu se specifica nicăieri că ar fi fost vorba despre Alex Rodriguez. Acum însă, speculațiile se dovedesc a fi reale, fiind declanșat un scandal de proporții.

Primele suspiciuni cu privire la relația interzisă a celor doi au constat în faptul că sportivul, cu o avere de peste 500 de milioane de dolari, i-ar fi dat lui Madison mai multe like-uri la fotografii în care aceasta apare în ipostaze incendiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: