Redactia.ro
Home » Știri » Jennifer Lopez și Ben Affleck, lună de miere mai puțin „dulce”. Soții au avut o discuție aprinsă la masă

Jennifer Lopez și Ben Affleck, lună de miere mai puțin „dulce”. Soții au avut o discuție aprinsă la masă

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit pentru prima dată, deși au mai fost logodiți o dată acum multă vreme, așa că au ajuns, în sfârșit, și în luna de miere. La un moment dat, cei doi ar fi avut o discuție aprinsă chiar când luau masa. Iată despre ce e vorba.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, lună de miere mai puțin „dulce”. Soții au avut o discuție aprinsă la masă

J.LO și Ben Affleck sunt, în sfârșit, căsătoriți, după ce în urmă cu 18 ani relația lor s-a destrămat în prag de nuntă. J.LO a spus cu această ocazie: „În cele din urmă, a fost cea mai bună nuntă posibilă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat demult și una care a devenit realitate… în sfârșit”.

Ei sunt acum și în luna de miere, în Italia. Într-una dintre zile, fotografii care îi urmăresc nonstop i-au surprins pe cei doi când ar fi avut o discuție aprinsă, posibil chiar o ceartă. Cei doi soți erau la o masă, într-un restaurant aflat în zona Lacului Como din Italia. Jurnaliștii de la Daily Mail au publicat un video în care se poate observa că Ben Affleck pare deranjat de ceva și gesticulează nervos, semn că ceva nu a fost tocmai în regulă.

Oricum ar fi fost, toată lumea are zile mai bune și zile mai rele. Cert este că cei doi se iubesc într-adevăr foarte mult și nimeni nu poate să conteste acest lucru.

Ei petrec mult timp împreună și au declarat că sunt fericiți. Pleacă deseori în locuri frumoase, unde se relaxează și se simt bine. Se pare că cei doi au o afinitate pentru Italia. Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai vizitat această țară și în iulie, când au fost surprinși la o plimbare pe străduțele din superba insulă Capri.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: