Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas. O relație care s-a întins pe două decenii

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas. O relație care s-a întins pe două decenii

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă într-o capelă din Las Vegas, culminând o relație care s-a întins pe parcursul a două decenii în două iubiri separate și care a fost cap de afiș pe nenumărate coperte de tabloide. Iată toate detaliile!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas

Jennifer Lopez a anunțat căsătoria lor duminică în buletinul său informativ pentru fani cu titlul „Am reușit”. Lopez a făcut inițial publică logodna lor în aprilie, în același buletin informativ, „On the J Lo”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

„Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez într-un mesaj semnat Jennifer Lynn Affleck.

Lopez a scris că cei doi au zburat sâmbătă la Las Vegas, au stat la coadă pentru licență alături de alte patru cupluri și s-au căsătorit imediat după miezul nopții la Little White Chapel, o capelă care se mândrește cu un „tunel al iubirii” care trece prin mașină. Lopez a spus că un difuzor Bluetooth a redat scurtul lor marș pe culoar. Ea a spus că a fost cea mai frumoasă noapte din viața lor.

„Rămâi suficient de mult timp și poate că vei găsi cel mai bun moment din viața ta într-un drive through din Las Vegas la ora 12:30 dimineața, în tunelul iubirii drive through, cu copiii tăi și cu cea cu care îți vei petrece toată viața”, a spus Lopez.

Vestea căsătoriei lor s-a răspândit pentru prima dată duminică, după ce biroul grefierului din comitatul Clark din Nevada a arătat că cei doi au obținut o licență de căsătorie care a fost procesată sâmbătă. Înregistrarea licenței de căsătorie a arătat că Lopez intenționează să ia numele de Jennifer Affleck.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

O relație care s-a întins pe parcursul a două decenii

Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Affleck, în vârstă de 49 de ani, s-au întâlnit în mod faimos la începutul anilor 2000, dând naștere poreclei „Bennifer”, înainte de a-și reaprinde povestea de dragoste anul trecut. Anterior, au jucat împreună în filmele Gigli din 2003 și Jersey Girl din 2004. În acea perioadă, s-au logodit, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Garner în 2005, cu care are trei copii. Au divorțat în 2018.

Lopez a mai fost căsătorită de trei ori. A fost căsătorită pentru scurt timp cu Ojani Noa, între 1997-1998, și cu Cris Judd, între 2001-2003. Ea și cântărețul Marc Anthony au fost căsătoriți timp de un deceniu, după ce s-au căsătorit în 2004 și au împreună gemeni în vârstă de 14 ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: