Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez, strălucitoare într-o pereche de pantofi creată de două românce din Sibiu. Povestea brandului Hardot

Jennifer Lopez, strălucitoare într-o pereche de pantofi creată de două românce din Sibiu. Povestea brandului Hardot

GALERIE FOTO (3)

Începutul anului 2022 i-a adus șansa lui Jennifer Lopez să strălucească în lumina reflectoarelor la New York, unde a participat la evenimente menite să promoveze noul său film, „Marry Me”. Aparițiile sale au fost splendide, iar într-una dintre seri a făcut o alegere vestimentară de origine românească. A purtat o pereche de pantofi marca Hardot, creați de Dana Iuga și Alina Popa.

Jennifer Lopez, strălucitoare într-o pereche de pantofi creată de două românce din Sibiu. Povestea brandului Hardot

La sfârșitul lunii ianuarie, Jennifer Lopez a putut fi admirată la New York, unde a călătorit cu ocazia lansării noului său film „Marry Me”. Producția a fost lansată recent, iar minunata artistă interpretează rolul principal: Kat Valdez, o artistă care descoperă că bărbatul cu care urmează să se căsătorească a înșelat-o.

Evenimentele au fost ocazia perfectă pentru artista în vârstă de 52 de ani să strălucească în lumina reflectoarelor, iar publicul i-a admirat ținutele negreșit. Într-una din seri, a ales să poarte o pereche de pantofi semnați de un brand românesc, realizate cu multă pricepere la Sibiu.

Dana Iuga și Alina Popa și-au unit talentul și au dat naștere brandului Hardot, care și-a propus să scoată în evidență eleganța și feminitatea sexului frumos prin piese de încălțăminte deosebite. Totul a început la Sibiu și cu vânzări în România, iar ulterior a cucerit și clienții de peste hotare. Jennifer Lopez a purtat cu multă grație perechea neagră de pantofi ascuțiți, care i-a scos în evidență perfect restul ținutei: o haină evazată semnată Dior și o geanta Bvlgari.

Pantofii au fost admirați de publicul artistei, dar și de publicațiile internaționale, care nu au putut să nu observe cât de deosebiți sunt. ”Harpers Bazaar” a scris următoarele:

„Pantofii ei au furat spectacolul. Și-a făcut apariția cu o pereche de pantofi negri, ascuțiți, și cataramă încrucișată cu bretele“.

Ce preț au pantofii purtați de Jennifer Lopez

Povestea Harlot a început după ce Dana Iuga și Alina Popa și-au propus să aducă pe piață piese deosebite de încălțăminte. Dana Iuga a studiat designul vestimentar și are chiar un doctorat în domeniu intitulat „Evoluția pantofului cu toc de la Ecaterian de Medici la Christian Louboutin”. Pantofii au reprezentat mereu elementul vestimentar care a atras-o cel mai mult, așadar piesele create de ea sunt rezultatul a mulți ani de studiu și multă pasiune. Prietena ei,  Alina Popa, se ocupă de managementul firmei și a creat identitatea acesteia.

Pantofii purtați de Jennifer Lopez poartă chiar numele brandului „HARLOT” și au prețul de 1.7880 de lei. Sunt disponibili în două culori: roșu și negru și pot avea tocuri cu dimensiuni cuprinse între 8 și 12 cm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: