Redactia.ro
Home » Sport » Jerome Boateng este cercetat pentru agresiune! Și-ar fi bătut logodnica

Jerome Boateng este cercetat pentru agresiune! Și-ar fi bătut logodnica

Jerome Boateng este cercetat pentru agresiune

Un fotbalist celebru, acuzat că și-a bătut iubita. Jerome Boateng este cercetat pentru agresiune.

Fundașul lui Bayern Munchen este anchetat de procuratura germană fiind acuzat de femeia care i-a dăruit doi copii că ar fi lovit-o. Cercerările au început din 2018, iar plângerea a fost depusă în februarie la un tribunal din Munchen. Relația dintre Boateng și Sherin Senler a fost tumultoasă încă de la început. De-a lungul timpului a fost marcată de mai multe despărțiri și împăcari. Cei doi s-au cunoscut în 2007, când au început relația. După 4 ani își anunțau despărțirea, exact în anul când Senler i-a dăruit fotbalistului două fetițe, gemene. Soley și Lamia. În 2013 au decis să se împace, pentru ca un an mai târziu să se logodească. În momentul în care femeia a făcut plângerea, cuplul era din nou despărțit.

Jerome Boateng neagă orice acuzație

Potrivit cotidianului Dailymail.co.uk, fundașul campioanei Germaniei neagă orice acuzație. Reprezentanții fotbalistului susțin că, Sherin Senler nu poate face dovada acuzațiilor aduse. Aceștia spun că totul a fost povestit de o altă persoană. Cert este că, Jerome Boateng este cercetat și într-un alt caz de agresiune asupra mamei fetițelor sale.

Cine este Jerome Boateng

Jerome Boateng este component al naționalei Germaniei și este legitimate la FC Bayern Munchen. Și-a început cariera la Hertha Berlin, apoi s-a transferat la Hamburger SV. A făcut parte din lotul care a jucat semi-finalele Cupei UEFA, respectiv Europa League. Din anul 2009 face parte din lotul naționalei Germaniei.

Citește și: Cosmin Contra speră într-un egal cu Spania! Cum arată lotul ibericilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini