Redactia.ro
Home » Știri » Jerusalema l-a făcut mare! Master KG, de pe plantație direct în Ferrari

Jerusalema l-a făcut mare! Master KG, de pe plantație direct în Ferrari

La peste 150 de milioane de vizualizări pe YouTube, MasterKG, cântărețul care semnează hitul momentului, “Jerusalema” și-a făcut singur un cadou. Artistul și-a cumpărat o mașină Ferrari cu mulți cai putere.

Jerusalema l-a făcut mare! MasterKG, de pe plantație direct în Ferrari

La peste 150 de milioane de vizualizări pe YouTube, MasterKG, cântărețul care semnează hitul momentului, “Jerusalema” și-a făcut singur un cadou. Artistul și-a cumpărat o mașină Ferrari cu mulți cai putere.

Jerusalema este hitul momentului atât în România, cât și la nivel mondial, iar Master KG, producătorul acestei piese, a ținut să se răsfețe în stil mare de vedetă, cu un Ferrari de sute de mii de euro. Astfel, artistul a sărbătorit pragul de 150 de milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesa Jerusalema, hitul care a făcut înconjurul lumii și al cărei succes a pornit de la aplicația Tik Tok și provocările utilizatorilor.

Puțini știu că Master KG, pe numele sau real Kgaogelo Moagi, este născut în Africa de Sud, mai exact în Tzaneen, un mic oraș format din triburi și cunoscut pentru plantațiile întinse de ceai, avocado și mango.

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârstă de 13 ani când unchiul sau i-a oferit cadou un calculator pe care a exersat diverse beat-uri. Cariera adevărată a început în 2016 când Master KG a experimentat muzica electronica alături de prietenul sau DJ Maebela.

În decembrie 2019, Master KG lansează “Jerusalema”, alături de Nomcebo Zikode (vocea feminină din cântec) și Burna Boy care semnează remixul acestei piese.

Astfel, la 9 luni de la lansare, piesa se bucură de peste 150 de milioane de vizualizări în momentul de față și un succes uriaș peste tot în lume.

În plus, este interesant faptul că această piesă este interpretată în limba Khelobedu, limba maternă a cântărețului. Acesta a declarat în repetate rânduri că își iubește țară natală, locurile în care a crescut și copilărit, și că dorește să transmită mai departe obiceiurile și tradițiile africane, cu ajutorul muzicii și a cântecelor sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: