Redactia.ro
Home » Monden » Jessica Alves șochează din nou! Decolteul starului a făcut senzație pe străzile din Londra

Jessica Alves șochează din nou! Decolteul starului a făcut senzație pe străzile din Londra

GALERIE FOTO (5) Jessica Alves șochează din nou!

Jessica Alves șochează din nou! A atras atenția întregii lumi din cauza operațiilor estetice fără număr pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Jessica Alves este foarte mândră de imaginea ei și nu se sfiește să le-o arate și oamenilor. De când s-a transformat în femeie, Jessica a avut mai multe apariții îndrăznețe, iar una a avut loc în urmă cu câteva zile, chiar în Londra.

Jessica Alves șochează din nou! Decolteul starului a făcut senzație pe străzile din Londra

Jessica Alves șochează din nou! În vârstă de 37 de ani, Jessica Alves a decis să facă numeroase schimbări de-a lungul timpului, cu toate că majoritatea par exagerate. După ce a cheltuit sume fabuloase pentru a arăta ca păpușa Ken, brazilianul Rodrigo Alves și-a făcut numeroase operații estetice, dar schimbările din viața lui nu l-au mulțumit, motiv pentru care a decis să ia o decizie radicală. La începutul anului 2020, Rodrigo și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a decis să devină femeie. Tânărul a declarat de-a lungul timpului că niciodată nu s-a considerat bărbat, regăsindu-se de multe ori în păpușa Barbie. De aceea a hotărât să-și schimbe numele în Jessica Alves. „Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves.

Așadar, Jessica Alves a șocat din nou! Aceasta a fost surprinsă în Londra, purtând o pereche de pantaloni albi și evazați, la care a adăugat un top multicolor, decoltat care îi scoatea în evidență bustul generos. ”Știu că alegerile personale și aspectul meu nu mulțumesc pe toată lumea, dar cred că arăt mai bine ca niciodată și sunt fericită acum”, a declarat Jessica Alves.

Jessica Alves cu bustul la vedere

Jessica Alvez are numeroase operații estetice

Medicii esteticieni și spitalele au devenit cei mai buni prieteni ai Jessicăi, iar fostul Ken are acum un bust generos. Pătrățelele s-au transformat instant în forme de viespe, și-a injectat hormoni și și-a schimbat numele, iar pentru astea, Ricardo ar fi scos din buzunar peste 600.000 de lire.

Jessica și-a dorit cu orice preț să aibă bărbia mai ascuțită și a ales să-și injecteze filler facial, dar rezultatele nu au fost cele așteptate, pentru că la câteva săptămâni, Jessica a apelat din nou la ajutorul medicilor. Din păcate, aceștia nu au putut să-i rezolve problema. Deși s-a operat de multe opri, Jessica spune că nu este dependentă de operațiile estetice, dar a avut nevoie de ele pentru a se transforma. „Am făcut aceste operații din motive de sănătate în plus, sunt încă în tranziție de la bărbat la femeie, așa că încă câteva operații vor fi necesare pentru a-mi perfecționa aspectul feminin”, a povestit aceasta. În urmă cu câteva luni, Jessica Alves a apărut la brațul iubitului său Giacomo Urtis, în timp ce se aflau la Milano. Giacomo Urtis este chirurg estetician, și se pare că cei doi se iubesc la nebunie. Cei doi nu s-au putu abține și s-au oprit pe stradă pentru a se săruta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: