Redactia.ro
Home » Monden » Jessica Simpson, de nerecunoscut. Artista s-a luptat cu alcoolul și obezitatea

Jessica Simpson, de nerecunoscut. Artista s-a luptat cu alcoolul și obezitatea

GALERIE FOTO (6) Jessica Simpson, de nerecunoscut (1)

Jessica Simpson, de nerecunoscut. În vârstă de 41 de ani, Jessica Simpson a recunoscut că a traversat o perioadă dificilă, când era dependentă de alcool și ajunsese să se lupte cu obezitatea. În mediul online a circulat o imagine șocantă cu ea, care o înfățișa fără machiaj și extrem de abătută.

Jessica Simpson, de nerecunoscut. Artista s-a luptat cu alcoolul și obezitatea

Jessica Simpson, de nerecunoscut. Celebra artistă s-a luptat cu alcoolul și obezitatea, iar acum a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă. Jessica a avut curajul să împărtășească cu fanii din mediul online o imagine cu ea din ziua în care a decis să pună capăt unei asemenea vieți și să preia controlul asupra corpului său.

Vedeta apare în poză complet nemachiată, abătută și cu kilograme în plus. „Persoana aceasta din dimineața de 1 noiembrie 2017 este o versiune de nerecunoscut a mea. Aveam atât de multe lucruri de descoperit despre mine. Știam că în acest moment îmi voi permite să-mi iau lumina înapoi, să arăt victoria asupra bătăliei mele interne a respectului de sine și să înfrunt această lume cu o claritate străpunzătoare. Personal, pentru a face acest lucru, a trebuit să mă opresc din consumul de alcool pentru că mintea și inima mea se roteau în aceeași direcție și, ca să fiu sinceră, eram epuizată.Voiam să simt durerea ca să o pot purta ca pe o insignă de onoare. Îmi doream să trăiesc așa cum o face un lider și să rup acel cerc pentru a avansa – să nu mă uit niciodată înapoi cu regret și remuşcări pentru orice alegere pe care am făcut-o și pe care aş face-o pentru tot restul timpului meu pe pământ, în această lume frumoasă”, a scris Jessica Simpson, pe Instagram.

Jessica Simpson, de nerecunoscut
Jessica Simpson, de nerecunoscut

Jessica a simțit că și-a dezamăgit cei trei copii

Jessica a mărturisit că a realizat că ea era problema, din cauza faptului că nu se iubea și nu se respecta. Astfel, artista și-a găsit refugiul în alcool și nu mai ținea cont de sănătatea sa. Din fericire, Jessica și-a dat seama la timp că își pune viața în pericol și acum se simte liberă, curajoasă și frumoasă. „Nu pot să cred că au trecut 4 ani! Pare că au trecut doar 2. Cred că e un lucru bun. Există multă stigmă în jurul etichetei de alcoolic. Adevărata luptă pe care trebuia să o fac în viața mea este să accept pierderea, durerea și auto-sabotajul. Băutul nu era problema. Eu eram. Nu mă iubeam. Nu îmi respectam propria putere. Astăzi o fac. Astăzi m-am împăcat cu frica și am acceptat aceste părți din viața mea care sunt triste. Dețin puterea mea personală cu curaj. Sunt foarte sinceră și deschisă. Sunt liberă”, a mai scris Jessica Simpson, pe Instagram.

Jessica si familia ei
Jess
Jessica

În cartea de memorii „Open Book”, Jessica Simpson a declarat că a simțit că și-a dezamăgir copii. Blondina a scris despre incidentul de Halloween din 2017, spunând că a început să bea înainte de un eveniment care a avut loc la 7.30, la școala fiicei sale. Jessica a continuat să bea toată ziua, iar ea și soțul ei au organizat o petrecere de Halloween în acea seară, iar când a trebuit să-și îmbrace copiii, nu a mai avut puterea să facă acest lucru. Atunci apropiații ei au ajutat-o, iar Jessica a apelat la o echipă de medici pentru a o ajuta să scape de dependența de alcool. În tot acest timp,soțul și copiii acesteia au ajutat-o și au sprijinit-o să treacă peste această perioadă dificilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: