Redactia.ro
Home » Știri » „Joc necurat” în dispariția Alexandrei! Românca însărcinată în 8 luni și-a lăsat fiica de 2 ani la grădiniță și nimeni nu a mai văzut-o: „A fost fie un accident, fie o crimă”

„Joc necurat” în dispariția Alexandrei! Românca însărcinată în 8 luni și-a lăsat fiica de 2 ani la grădiniță și nimeni nu a mai văzut-o: „A fost fie un accident, fie o crimă”

GALERIE FOTO (2) „Joc necurat” în dispariția Alexandrei! Românca însărcinată în 8 luni și-a lăsat fiica de 2 ani la grădiniță și nimeni nu a mai văzut-o: „A fost fie un accident, fie o crimă”

„Joc necurat” în dispariția Alexandrei! Românca însărcinată din Germania și-a lăsat fiica de 2 ani la grădinița și nimeni nu a mai văzut-o. Anchetatorii bănuiesc un accident sau crimă în cazul ei. Iată detaliile!

„Joc necurat” în dispariția Alexandrei

O româncă însărcinată din Nürnberg, Germania, a dispărut, iar poliția suspectează un „joc necurat” în acest scenariu tragic. Ce s-a întâmplat cu Alexandra? Femeia însărcinată a dispărut în luna decembrie, iar poliția privește acest caz cu „mare suspiciune”.

Anchetatorii din Nürnberg nu au încă nicio pistă. Acest lucru este relatat de portalul „Infranken.de” și de ziarul „Bild”. Femeia de 39 de ani a fost văzută ultima dată în seara zilei de 9 decembrie în apropierea casei sale din districtul Katzwang, după care i s-a pierdut urma.

Potrivit „Bild”, R. tocmai o lăsase pe fiica sa adoptivă de doi ani la o grădiniță. Femeia dispărută este însărcinată în opt luni. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru tabloid că acest caz este privit cu „mare suspiciune”. Acest lucru se datorează faptului că Alexandra dispăruse fără a lua cu ea niciun obiect personal.

„Pentru că Alexandra R. a dispărut fără a lua cu ea niciun obiect personal. Acest lucru sugerează că ea nu s-a ascuns voluntar, așa că a fost fie un accident, fie o crimă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Michael Konrad.

Căutarea Alexandrei continuă: Poliția trimite câini de urmărit

Cel mai recent, poliția a trimis, de asemenea, câini de urmărit pentru a o căuta pe femeia dispărută în Katzwang. Cu toate acestea, căutare nu a dat niciun rezultat. Scopul era de a se asigura că Alexandra nu va avea un accident pe temperaturi scăzute și că nu va fi lăsată pe marginea drumului în regiune.

Totodată, poliția germană a răspândit un afiș care ar putea ajuta la găsirea femeii.

În anunțul publicat, poliția întreabă:

  • Ați observat o mașină condusă într-un stil ieșit din comun?
  • Ați observat o mașină în care ocupanții se certau vizibil?
  • Vă amintiți o situație care vi s-a părut ciudată sau neobișnuită dintr-un motiv oarecare?
  • Ați făcut înregistrări cu camera de bord, fotografii (telefon mobil) sau videoclipuri în locațiile menționate mai sus?

Alexandra este descrisă ca având o înălțime de aproximativ 1,75 metri. Femeia gravida are ochii căprui și poartă părul blond închis, lung pe jumătate, în coadă laterală. În momentul dispariției, aceasta purta blugi albaștri, o jachetă de iarnă neagră pe jumătate lungă și o eșarfă de culoare deschisă. Potrivit anchetatorilor, aceasta purta pantofi sport negri cu talpă albă.

Orice persoană care a văzut-o pe femeia dispărută de la dispariția sa de vineri seara sau care poate oferi informații despre locul unde se află este rugată să contacteze Serviciul de Investigații Criminale din Franconia Centrală la numărul de telefon 0911 2112-3333. Alternativ, se poate contacta orice altă secție de poliție sau numărul de urgență 110.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: