Redactia.ro
Home » Știri » Joe Biden, liderul SUA şi NATO, o ţine din GAFĂ în gafă, la cei 80 ani ai săi. A dat-o din nou în bară! (VIDEO)

Joe Biden, liderul SUA şi NATO, o ţine din GAFĂ în gafă, la cei 80 ani ai săi. A dat-o din nou în bară! (VIDEO)

Sunt emoţii în întreaga lume din cauza stării în care se află Joe Biden. Preşedintele american îşi arată cei 80 de ani, pe care îi va împlini în noiembrie, cu fiecare ocazie pe care o are.

Este evident: memoria îl lasă, spiritul de observaţie nu mai este acelaşi, astfel că toate gafele vin, oarecum, logic.

A citit de pe teleprompter şi ce nu trebuia

Joe Biden a dat-o din nou în bară în timp ce susținea un discurs și citea de pe teleprompter, președintele a citit și indicația: „Sfârșit de citat, repetați rândul”.

Vicepreședintele Kamala Harris și Xavier Becerra, secretar pentru Sănătate și Servicii Umane, aflați în spatele președintelui Biden, au schițat ambii câte un zâmbet.

Aşa cum era de aşteptat, contestatarii liderului de la Casa Albă au ieşit ca cipercile după ploaie. „Biden este atât de dus încât va citi literalmente orice este pus pe teleprompter în fața lui: Sfârșitul citatului … Repetați replica”, a scris pe Twitter Tim Young, editorialist la Washington Times.

Joe Biden citește din greșeală teleprompterul care îi spune să repete replica. Devine din ce în ce mai rău. Chiar mai avem încă 30 de luni de așa ceva? Înspăimântător. Și trist”, a postat şi Clay Travis, autorul cărții intitulate „Și republicanii cumpără adidași”.

A încurcat Suedia cu Elveția la summitul NATO

Joe Biden a făcut o gafă şi în timpul unei conferințe de presă, de la summitul NATO, de la Madrid. Mai exact, atunci când răspundea întrebărilor puse de jurnaliști a spus că Elveția urmează să se alăture alianței nord-atlantice în locul Suediei.

Am primit telefonul său (n.r al președintelui Finlandei)… el a sugerat să-l sunăm pe președintele Elveției…”. a spus Biden înainte de a-și da seama de greșeala lui.

Elveția, Doamne Sfinte, sunt foarte emoționat când vorbesc despre extinderea NATO…Suedia„, a mai adăugat Joe Biden.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: