Redactia.ro
Home » Știri » Joe Biden, mesaj de susținere pentru Ucraina: „Ne vom asigura că are arme, bani, mâncare, vom primi refugiați cu brațele deschise”

Joe Biden, mesaj de susținere pentru Ucraina: „Ne vom asigura că are arme, bani, mâncare, vom primi refugiați cu brațele deschise”

Biden șochează întreaga lume cu o nouă gafă de proporții! A spus că a avut o discuție cu un lider, care e mort din 2017

Joe Biden a transmis un mesaj ferm de susținere pentru ucraineni, odată cu izbucnirea războiului din țara lor. Iar cel mai puternic om al Planetei a dat asigurări că SUA va ajuta în continuare Kievul.

Președintele Joe Biden a transmis, luni noapte, un nou mesaj de sprijin pentru Ucraina. Șeful de la Casa Albă a anunțat că Washington va ajuta în continuare Kievul să se apere în fața invaziei ruse.

Joe Biden, mesaj de susținere pentru Ucraina: „Ne vom asigura că are arme, bani, mâncare, vom primi refugiați cu brațele deschise”

„Ne vom asigura că Ucraina are arme să se apere împotriva invaziei forțelor ruse. Vom trimite bani, mâncare și ajutoare pentru a salva viețile ucrainenilor. Vom primi refugiați ucraineni cu brațele deschise”, a transmis Joe Biden pe pagina oficială de Facebook a președinției.

Senatul Statelor Unite a votat, săptămâna trecută, un pachet bugetar de 1,5 trilioane de dolari pentru executivul american. Aici sunt incluse și 13,6 miliarde de dolari ce urmează să ajungă în Ucraina, ca sprijin financiar pentru țara care  se înfruntă acum cu invazia forțelor ruse. Iar conflictul care a adus multe pierderi omenești și distrugeri devastatoare trenează de mai bine de două săptămâni.

Statele Unite au trimis numeroase transporturi de arme către Ucraina, dar au precizat că nu vor participa cu trupe militare. De asemenea, au respins orice idee de a institui o zonă de excludere aeriană deasupra Ucrainei. Acest fapt ar putea echivala, în viziunea administrației americane, cu începutul celui de-al treila Război Mondial.

Există și informațiile că administrația SUA are în vedere o posibilă călătorie a preşedintelui american, Joe Biden, în Europa. Iar acest lucru ar putea avea legătură cu intensificarea luptelor în toată Ucraina, iar atacurile Rusiei s-au apropiat de Polonia, care are calitatea de membră a NATO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: