Redactia.ro
Home » TV » Joey Turner a ajuns piele și os! Cum arată starul Tv la 47 de kilograme

Joey Turner a ajuns piele și os! Cum arată starul Tv la 47 de kilograme

GALERIE FOTO (6)

La doar 20 de ani, celebrul star Tv Joey Turner a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit mai multe kilograme. Acum pare un alt om, toți au rămas fără cuvinte când l-au văzut la 47 de kilograme.

Pe Joey Turner este cunoscut drept unul dintre cele mai populare staruri de reality show din Marea Britanie. A debutat în emsiunea “The Only Way is Essex”. Aici a ajuns repede în centrul atenției tocmai din pricina comentariilor sale acide la adresa celorlalți participanți.

Însă acum toată lumea a rămas șocată când l-au văzut pe tânărul de doar 20 de ani, după ce a slăbit enorm. Deja pare un alt om, după ce a ajuns să fie piele și os, la doar 47 de kilograme.

Joey Turner a ajuns piele și os! Cum arată starul Tv la 47 de kilograme

În vârstă de 20 de ani, Joey Turner arată ca și când ar suferi de anorexie. În cele mai recente imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, Joey Turner apare acum piele și os. Iar fanii i-au atras atenția asupra acestui fapt.

Însă chiar dacă a slăbit atât de mult, încât a ajuns chiar de nerecunoscut, Joey Turner pare mulțumit de felul în care arată acum.

Toți cei care le-au urmărit de-a lungul timpului au rămas fără cuvinte când au văzut cum arată acum tânărul. Cei care îl apreciază chiar își fac griji pentru starea de sănătate a starului Tv.

“Joey, cu toate intențiile bune îți pun că arăți rău, îngerașule. Te rog, apelează la ajutor profesionist”, este mesajul transmis de o urmăritoare a lui Joey Turner.

Joey Turner: “Nu sunt etalon pentru voi. Sunt ok”

Starul de reality show nu a rămas indiferent la rugămințile fanilor, însă a încercat să-i liniștească.

“Eu nu sunt un etalon pentru voi. Oricum, aș vrea să le spun celor care își fac griji pentru mine că sunt ok”.

“Nu îmi pasă de aceste comentarii, pentru că acești oameni nu știu nimic despre mine, despre dieta, metabolismul sau istoricul meu medical.

Sunt doar un student de 20 de ani, nu mai apar la tv. Cântăresc 47 de kg (la 1.80 m), dar nu mă cântăresc. Nu îmi pasă câte kilograme am. Sunt slab, nu am ce face. Nu am de gând să îmi cer scuze pentru asta!”, a declarat Joey Turner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: